Få udviklet dit website i HubSpot CMS

Dit website er din mest værdifulde markedsføringsressource, så det er afgørende, at det udvikles rigtig. Se vores cases herunder, og bliv inspireret til dit eget website-projekt. Vi udvikler websites baseret på HubSpot CMS, der hjælper din virksomhed med at vokse. Er du klar til at få et imponerende website, der samler data og anvender det, præcis ligesom du drømmer om?

Book et møde
mødelokale

Udpluk af vores HubSpot CMS websites

Sådan kan vi hjælpe dig med at designe og udvikle dit HubSpot-website

Strategi

Et fedt website begynder med en skarp strategi. Intet bliver gjort tilfældigt eller fordi, "det ser godt ud". Vi sørger for, at dit nye website matcher dine mål og ambitioner - både i dag og på den lange bane. På den måde kommer dit website til at arbejde for dig og give din virksomhed et seriøst boost.

Indledende workshop
Analyse & målsætning

Content

Hvis du vil have succes med dit website, handler det om at ramme plet med det, du siger, og hvordan du siger det. Vores content specialister nøjes ikke med bare at genbruge teksten fra dine gamle produktbrochurer. Vi dykker dybt ned i din viden om din branche og dine målgrupper og sørger for at videreformidle det på en måde, der fanger og holder på folk - og hjælper med at konvertere dem til trofaste kunder.

Nyt content
Omskrivning af eks. content

Design

Dit website-design er afgørende for, at du skiller dig ud fra dine konkurrenter og bliver husket af din målgruppe. Vi har styr på alle de moderne designtrends og best-practises, så du er sikker på at få et website, der imponerer og skaber værdifulde konverteringer.

Brand guide
Grafik
Ikoner

Udvikling

Selvom HubSpot CMS kan en masse, skal man virkelig kende sit kram for at få det hele med. Vores udviklere er nogle rigtige hajer, der skubber til grænserne for, hvad HubSpot kan, så du kan få det bedste ud af platformen. På den måde får du et website, der opfylder alle din krav, ligegyldigt hvor specifikke de er.

Moduler
HubDB
CRM

Hvorfor vælge HubSpot CMS?

For at sige det helt kort og godt: Din marketingafdeling kommer til at elske dig. HubSpots eget CMS er nemlig et af de stærkeste marketingredskaber til at eksekvere på din inbound marketing-strategi. Det er nemt at bruge for dine marketingmedarbejdere, og det er koblet direkte op til resten af HubSpots CRM Suite og CRM-system, så synergien nærmest kommer af sig selv.

Book et møde
Direkte forbundet med dit CRM

HubSpot CMS har alt, du skal bruge for at lave et fedt website, og det er alt sammen samlet ét sted. Når det bliver koblet op til HubSpot CRM og alle de andre Hubs, du måske bruger, er alt det, du har brug for, lige ved hånden. Det betyder hurtigere arbejdsgange og mindre bøvl.

Unikt design

HubSpot CMS skiller sig ud med sit unikke design, fordi det giver brugerne frihed til at skabe skræddersyede, fleksible websites - uden der er brug for en udvikler, hver gang der skal ske noget nyt. Integrationen med CRM sikrer en personlig brugeroplevelse, der booster engagement.

Personlisering af dit websites content

Med HubSpot CMS bliver det en leg at gøre dit website personligt for dine besøgende. Skræddersyet indhold? Intet problem. Det matcher automatisk den, der kigger, så alle får en unik oplevelse, der matcher deres interesser og formål. Forvandl dit website til en magnet, der tiltrækker besøgende med relevant indhold.

Responsivt på alle enheder

HubSpot CMS sikrer, at dit website altid vises perfekt, uanset enheden. Fra smartphones til desktops og tablets er oplevelsen sømløs og brugervenlig. Skabt til at imødekomme moderne brugeres behov, hvor købsrejsen ikke kun finder sted på arbejdscomputeren.

Nemt at vedligeholde

HubSpot CMS gør vedligeholdelse til en leg. Med intuitivt design og automatiserede opdateringer holder det dit website i topform uden besvær. Der er inkluderet server, https, CDN og alle andre behov, der er til moderne hosts. Tilpas let, og hold dig foran med minimal indsats. Dét er vedligeholdelse, der faktisk føles ubesværet i stedet for en sur pligt, der sluger værdifuld arbejdstid.

Integreret marketing automation

Ved at bygge dit nye website på HubSpot CMS får I muligheden for en direkte integration med HubSpot's Marketing, Sales og Service Hubs. Det sikrer en ensartet, sømløs oplevelse for jeres kunder og muliggør automatiserede marketingstrategier, der trækker på data fra hele kunderejsen.

Sådan kan vi hjælpe dig med dit webprojekt

Sådan fungerer processen

Når du får designet dit website af Itch Marketing, følger vi en fastsat projektplan, der bliver tilpasset dit tempo. I løbet af projektet vil hele dit team forblive involveret gennem en projektleder, så vi kan nå dine aftalte mål inden for rammerne og budgettet.

1. Indledende workshop
2. Design & branding
3. Wireframes
4. Første udkast
5. Udvikling
6. Test & lancering

Indledende workshop

Til vores indledende workshop gennemgår vi jeres idéer og ønsker til et nyt website. Vi snakker både brand, design og funktionaliteter. Derudover kommer vi omkring målsætninger og projektplan med aftalte deadlines. 

Design og branding

Hvis det er aftalt, så arbejder vi med dit brand og finder en ny visuel stilart, der matcher det udtryk, som du ønsker at skabe med dit nye website. 

Wireframes

Sammen bliver vi enige om, hvilke moduler der skal benyttes på websitet. Dette gøres gennem wireframes, der er nemme for dig at forholde dig til. Ved at arbejde tæt sammen skaber vi en solid struktur for opbygning af websitet, hvilket danner basis for det endelige, brugervenlige design.

Første udkast

I denne proces kombinerer vi design og wireframes og kommer med vores oplæg til, hvordan forsiden kan designes for at opfylde dine ønsker og behov. 

Ved at starte med forsiden og få den godkendt hos dig, kan vi effektivisere processen og minimere tiden, der skal bruges på rettelser efterfølgende. 

Udvikling

Når forsiden er godkendt, fortsætter vi med at designe de andre sideskabeloner ud fra samme designtråd. Vi påbegynder også udviklingen af specialmoduler. I takt med at sideskabelonerne udvikles, sendes de alle til gennemgang og godkendelse hos dig. 

Test & lancering

Først tester vi siden grundigt igennem for at sikre, at alt er i mål. Herefter gennemgår vi vores "før-lancering"-tjekliste. Til sidst lanceres siden, og vi sidder selvfølgelig klar til at håndtere eventuelle ændringer og tilpasninger. 

Er du klar til at få et tilbud på dit nye HubSpot-website?

Fedt, så lad os komme i gang! Vores HubSpot CMS projektleder og Partner i Itch, Casper, er klar til at tage et møde med dig, når det passer ind i din kalender.

 
pil til mødemodul2