Book et møde

Demo

Book en demo og få en gennemgang af HubSpot

Vil du vide mere om HubSpot, er den bedste måde uden tvivl med en demo. Vi giver dig en fuld gennemgang af HubSpots økosystem og viser dig brugerfladen, funktioner og muligheder i platformen.

Du vælger selv hvilke dele af HubSpot, du vil have en præsentation af. Vi kan vise dig både Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub og selvfølgelig HubSpots CRM.

Vil du gerne vide mere om HubSpot, inden du får en demo af os, kan du læse meget mere om platformen her.

Udfyld formularen

Udfyld formularen til højre med dine ønsker til, hvad du gerne vil se i HubSpot. Så kan vi forberede os bedst muligt.

Du beslutter et tidspunkt

Vælg den dato og det tidspunkt, der passer dig bedst. Du booker samtidigt et møde direkte i vores kalender.

Vi præsenterer HubSpot for dig

It's showtime! Du har booket en dato hos os og vi glæder os nu til at give dig en demo af HubSpot. Vi sørger for at sende dig en reminder kort tid før vores gennemgang.

Book demo

Hvad kan du forvente af demoen?

Målet med vores demo er at give dig et indtryk af, hvordan HubSpot er bygget sammen. Det skal selvfølgelig hjælpe dig til at finde frem til, hvorvidt det er det rette værktøj for dig.

Men det skal også hjælpe til at åbne forståelsen for, hvilke områder i HubSpots økosystem, der måske er relevante for dig og din forretning.

Udover at være et moderne og intuitivt CRM-system, består HubSpot også af en lang række af funktioner og muligheder for både salgs-, marketing- og supportafdelingen. Vi viser dig de forskellige dele af systemet og forklarer dig hvad f.eks. sequences, workflows, leadscoring og playbooks betyder i praksis.