Obton
Investeringsselskab

HubSpot blev kernen af automatisering for Obton

Obton, der tilbyder langsigtede investeringer i solenergi, fik optimeret og effektiviseret en lang række processer med HubSpot. Automatisering i flere forskellige afdelinger har sparet virksomheden tid og gjort onboarding af nye investorer mere glidende. Itch Marketing stod for implementering af HubSpot, oplæring af medarbejdere og opsætning af en række automatiske workflows.

Obtons udfordring

Obton havde en række gentagne processer ifm. bekræftelser og dokumentation, der krævede tid og unødvendigt gentagne arbejdsgange. Virksomhedens produkter er langsigtede investeringer til min. 750.000 kr. Der er derfor lang vej fra den første investeringsovervejelse til en realiseret investering.

Screening og onboarding af investorer kunne blive mere effektivt ved at blive automatiseret, så Obtons medarbejdere kunne komme til at udnytte tiden bedre.

Vores løsning

Automatisering via HubSpot. Vi hjalp Obton i deres rejse med at blive HubSpot-superbrugere. Det indebar onboarding af 50 medarbejdere fra forskellige afdelinger og ikke mindst opsætning af automatiserede workflows i HubSpot.

Det startede med workflows til håndtering og onboarding af investorer. Men efterfølgende har HubSpots mange muligheder forgrenet sig ud i resten af virksomheden med eks. automatiserede mailflows i kommunikation og marketing og kundehåndtering hos Obtons kundeservice.

Obton gjorde i forvejen brug af flere forskellige platforme til håndtering af data. Vi sørgede for at platformene blev integreret, så opgraderingen til HubSpot blev en god og smertefri investering.

Resultatet

Onboarding og implementering af HubSpot resulterede i en mere effektiv hverdag for en række medarbejdere. Med træning og uddannelse blev Obtons medarbejdere selv i stand til at bruge HubSpot og få glæde af det. 

Automatiske workflows skabte færre gentagne opgaver i flere forskellige afdelinger. HubSpot blev automatiseringsmaskinen i centrum, der samler Obtons økosystem af digitale systemer. En reel solstrålehistorie.

“Itch er en fremragende samarbejdspartner ift. implementering og drift af HubSpot. De bruger krudtet på at sætte sig ind i de (til tider lidt forvirrende) interne arbejdsprocesser, og hjælper med at tilpasse systemet, så det understøtter forretningen bedst muligt. Der er desuden altid hurtig reaktion, når der opstår udfordringer - og godt humør! Begge dele er meget værdsat”
anne_skjoldager
Anne Gram-Skjoldager

Project Manager, IT

Om Obton

Lokation: Aarhus
Ansatte: 170
Branche: Investeringsselskab

Obton tilbyder langsigtede investeringer i solenergi. Med hovedkontor i Aarhus og kontorer i Frankrig, Italien, Østrig, Irland, Ungarn, Grækenland og Japan er Obton blandt Europas største solenergi-investorer. Virksomheden står bag flere end 1.200 solcelleparker til en værdi af mere end 19,3 milliarder kr.

Besøg deres website →

Vil du opleve samme succes?

Lad os tage et møde og se, om vi er den rette partner til at hjælpe dig mod større vækst med inbound marketing. 

Book et møde