HubSpot Onboarding

HubSpot er brugervenligt og nemt at integrere. Men som med alle systemer kræver det, at man sætter sig ind i de nye funktioner for at få mest muligt ud af løsningen. Få hjælp ned til mindste detalje med implementering, udvikling og eksekvering af HubSpots elementer. Vi sørger for, du har det bedste udgangspunkt til at starte din HubSpot-rejse og få den mest succes med platformen fremadrettet.

Vi har onboardet virksomheder i alt fra Marketing, Sales og Service Hub til CRM og CMS. Kort sagt, har vi erfaring med alle niveauer og portaler i HubSpot.

Vil du vide mere?

Book et møde
hexagon-vandret-groen-gradient

HubSpot er en stor investering – så du skal selvfølgelig have fuld værdi fra starten! Vi hjælper dig med at komme optimalt i gang med HubSpot.

Leadgenerering skal koncentreres omkring konvertering af de rette besøgende, der skal blive til leads. Derefter modnes de til brandvarme leads, der kan overleveres til salg.

Ved at fokusere på landing pages, content offers, lead ads, inbound-kampagner og konverteringsoptimering kan dit website blive en leadgeneringsmaskine og ændre hele din salgsproces.

Læs mere om denne moderne tilgang herunder.

konvertering_inbound_methodology_stages.png

Hvilken HubSpot-løsning passer til dine behov?

HubSpot dækker over en masse forskellige “hubs”. Marketing, Sales, Service, CMS osv. Disse fås i Starter-, Professional- og Enterprise-løsninger. Så hvilken løsning er den rigtige for dig? Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af, før du køber en løsning, der er enten for stor eller lille til dine behov.

FÅ EN DEMO AF HUBSPOT
Hvis du vil vide mere om de forskellige Hubs og have indsigt i mulighederne, giver vi dig gerne en demo af det fulde system, eller af de dele, der er relevante for dig.

Book en HubSpot Demo
contacts-options-in-hubspot

Det oplagte værktøj til inbound marketing og sales

HubSpot er en kraftfuld marketing- og salgsautomationsplatform. Få mulighed for selv at udføre, styre og måle på dine inbound marketing-aktiviteter.

ALT-I-EN PLATFORM
HubSpot samler alle dine aktiviteter ét sted inden for marketing, salg og service. Bliv klogere på, hvorfor og hvordan platformen kan hjælpe med at optimere dine arbejdsprocesser.

Kunderejsen

Byg din forretning med en inbound flywheel-tilgang – HubSpot understøtter hele vejen

Med flywheel ser du kunderejsen som en mere cirkulær proces. Marketing, salg og service er her enheder, der skal arbejde tæt sammen, så kunden ikke står som et færdigt kapitel, når de først er kommet gennem tragten.

FORNY DIN SALGSTRAGT MED INBOUND FLYWHEEL
Flywheel handler om, at du ikke må slippe kunden, bare fordi dit produkt er blevet købt. Du bør i stedet arbejde endnu mere intensivt med kunderejsen, hvor relevant content og budskaber kan føre dine kunder gennem købsrejsen igen og igen og på den måde blive en værdifuld ambassadør.

Flywheel (2)

Med samarbejdet er Master Danmark vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system, og vi kan måle på, hvad der virker, og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."
mia-debel.jpg
Mia Debel

Digital marketing manager
Master Danmark A/S

3 gode grunde til, at din nye HubSpot-løsning skal opsættes med os som partner

marketing-hub-onborading-laptop
  1. Vi har erfaring med at onboarde alle dele af HubSpot. Vi er et af de få danske bureauer, der har onboardet alt fra Starter- til Enterprise-løsninger.

  2. Vi er certificeret HubSpot Platinum Solutions Partner som ét af få andre bureauer i Danmark.

  3. Med en onboarding partner får du bedre og hurtigere resultater. Du får desuden en proces, der er professionel, holder en skarp tidsplan og lærer best practices inden for systemet.

Vil du have hjælp til at komme i gang med HubSpot med det samme?

Vi er eksperter i HubSpot og har onboardet virksomheder inden for alle HubSpots forskellige løsninger. Derfor ved vi 100%, hvordan du får det maksimale udbytte, og hvordan du får en god onboarding-proces. Book et møde. og find ud af, hvorfor vi kan være den rette partner for dig.

Book et møde