HubSpot Onboarding

HubSpot er brugervenligt og nemt at integrere. Men alle systemer kræver at man sætter sig ind i de nye funktioner. Få hjælp ned til mindste detalje med implementering, udvikling og eksekvering af HubSpots elementer. Vi sørger for, at du har det bedste udgangspunkt til at starte din HubSpot rejse og få den mest succes med platformen fremadrettet.

Vi har onboardet virksomheder i alt fra marketing, sales og service hub til CRM og CMS. Kort sagt har vi erfaring med alle niveauer og portaler i HubSpot.

Vil du vide mere?

Book et møde
hubspot-onboarding-hexagon-lilla

HubSpot er en stor investering – så du skal have fuld værdi, fra starten af! Vi hjælper dig til at komme optimalt igang med HubSpot.

Leadgenerering skal koncentreres omkring konvertering af de rette besøgende, der skal blive til leads. Derefter modnes de til brandvarme leads, der kan overleveres til salg.

Ved at fokusere på landing pages, content offers, lead ads, inbound kampagner og konverteringsoptimering kan dit website blive en leadgeneringsmaskine og ændre hele din salgsproces.

Læs mere om denne moderne tilgang herunder.

konvertering_inbound_methodology_stages.png

Hvilken HubSpot løsning passer til dine behov?

HubSpot dækker over en masse forskellige “hubs”. Marketing, Sales, Service, CMS osv. Disse fås i Starter, Professional og Enterprise løsninger. Så hvilken løsning skal du bruge? Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af, før du køber en for stor/lille løsning.

FÅ EN DEMO AF HUBSPOT
Hvis du vil vide mere om de forskellige Hubs og have indsigt i mulighederne, giver vi dig gerne en demo af det fulde system, eller de dele som er relevante for dig.

Book en HubSpot Demo
hubspot-contacts-services

Det oplagte værktøj til inbound marketing & sales

HubSpot er et kraftfuld marketing- og salgs automation-platform. Få mulighed selv at udføre, styre og måle på inbound marketing aktiviteter.

ALT-I-EN PLATFORM
HubSpot samler alle dine aktiviteter et sted inden for marketing, salg og service. Bliv klogere på, hvorfor og hvordan platformen kan hjælpe med at optimere dine arbejdsprocesser.

why-hubspot-strangers-prospects-customers-promoters

Byg din forretning med en inbound flywheel tilgang – HubSpot understøtter hele vejen

Med flywheel skal du se kunderejsen som en mere cirkulær proces. Marketing, salg og service skal ses som enheder, der skal arbejde sammen, for at kunden ikke står som et færdigt kapitel, når de først er kommet gennem tragten.

FORNY DIN SALGSTRAGT MED INBOUND FLYWHEEL.
Arbejd mere intensivt med kunderejsen. Kunderejsen slutter ikke, fordi kunden har købt dit produkt. Du skal hele tiden arbejde for at levere relevant content.

inbound-flywheel-attract-engage-delight

Med samarbejdet er Master vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system og vi kan måle på hvad, der virker og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."
mia-debel.jpg
Mia Debel

Digital marketing manager
Master Danmark A/S

3 gode grunde til at din nye HubSpot løsning skal opsættes med os som partner

marketing-hub-onborading-laptop
  1. Vi har erfaring med at onboarde alle dele af HubSpot. Vi er et af de få danske bureauer, der har onboardet alt fra Starter til Enterprise løsninger.

  2. Vi er certificeret HubSpot platinum partner

  3. Med en onboarding partner får du bedre & hurtigere resultater. Du får desuden en proces, der er professionel og holder en skarp tidsplan, og hvor du lærer best practices inden for systemet.

Vil du have hjælp til at komme i gang med HubSpot med det samme?

Vi er eksperter i HubSpot og har onboardet virksomheder inden for alle HubSpots forskellige løsninger. Derfor ved vi 100%, hvordan du får det maksimale udbytte, og hvordan du får en god onboarding proces. Book et møde og find ud af, hvorfor vi kan være den rette partner for dig.

Book et møde