WordPress webdesign og -udvikling

Dit website er uden sammenligning den vigtigste del af din digitale tilstedeværelse. Derfor giver det god mening at have 100 % styr på det. At udvikle et nyt website er en stor ting, hvor du vil opleve store forventninger fra hele din virksomhed og andre interessenter. Vores opgave er at udvikle dit site optimalt og sikre, at I kommer godt i mål - til tiden.

Vi er en del af hele processen for at sikre, at opgaven er forstået, at målsætningen er dokumenteret og realistisk og for i sidste ende at sikre, at du præsenterer et website, som både dine kunder og din virksomhed er stolte af. 

Book et møde
casper-mødelokale

Tag et kig på nogle af vores cases

Vores team har erfaring fra webudvikling af over +100 websites.
Se et par af vores cases herunder

Sådan kan vi hjælpe med dit næste WordPress-website

mødelokale

Hvorfor vælge os til at udvikle dit website?

Vores team har erfaring fra mere end 100 forskellige webprojekter. For os er alle webprojekter unikke, og derfor er vores vigtigste opgave at forstå, hvad dine forventninger og behov er. 

Med vores tilgang til webudvikling skaber vi et stærkt website, hvor konverteringer, tekst, design, SEO og responsivitet går hånd i hånd. Hvis det lyder som noget for dig, er vi muligvis den helt rigtige partner.

Vores proces

Når du får designet dit website af Itch Marketing, følger vi en fastsat projektplan, der bliver tilpasset dit tempo. I løbet af projektet vil hele dit team forblive involveret gennem en projektleder, så vi kan nå dine aftalte mål inden for rammerne og budgettet.

1. Indledende workshop
2. Design & branding
3. Wireframes
4. Første udkast
5. Udvikling
6. Test & lancering

Indledende workshop

Til vores indledende workshop gennemgår vi jeres idéer og ønsker til et nyt website. Vi snakker både brand, design og funktionaliteter. Derudover kommer vi omkring målsætning og projektplan, hvor vi også bliver enige om deadlines. 

Design og branding

Hvis det er aftalt, så arbejder vi med dit brand og finder en ny, gennemarbejdet visuel retning, der matcher det udtryk, som du ønsker at skabe med dit nye website. Designet bygger på best-practises og enorm erfaring med, hvad der virker bedst. Intet bliver lavet, bare fordi "det ser godt ud".

Wireframes

Sammen bliver vi enige om, hvilke moduler der skal benyttes på websitet. Dette gøres gennem wireframes, der er nemme for dig at forholde dig til. Ved at arbejde tæt sammen skaber vi en solid struktur for opbygningen af websitet, hvilket danner basis for det endelige, brugervenlige design.

Første udkast

I denne proces kombinerer vi design og wireframes, og kommer med vores oplæg til, hvordan forsiden kan designes. Når vi starter med kun at udvikle første udkast til forsiden, betyder det, da der bliver sparet værdifuld tid på rettelser og tilpasninger baseret på dine input. Når forsidens design er godkendt, kan vi gå i gang med at udarbejde alle undersiderne med udgangspunkt i forsidens elementer, så den røde tråd træder tydeligt frem på tværs af websitet.

Udvikling

Når forsiden er godkendt, fortsætter vi med at designe de andre sideskabeloner ud fra samme designtråd. Vi påbegynder også udviklingen af specialmoduler, der opfylder kravene på de individuelle sider. I takt med at sideskabelonerne udvikles, sendes de alle til gennemgang og godkendelse hos dig. 

Test og lancering

Først tester vi siden grundigt igennem for at sikre, at alt er i mål og fungerer efter hensigten. Herefter gennemgår vi vores udførlige "før-lancering"-tjekliste. Til sidst lanceres siden, og vi sidder selvfølgelig klar til at håndtere eventuelle ændringer. 

mødelokale-niklas-emil

Vil du høre mere om at få udviklet et WordPress website

Book et møde