Book et møde

Tjeklisten: Sådan optimerer du din tekst for bedre synlighed

Husker du alle SEO-kunstens grundregler, når du skriver dine tekster? Det vil jo være synd og skam ikke at opnå maksimal synlighed på Google og hos dine læsere, når nu du har brugt blod, sved og tårer på at få skrevet din tekst.

Download tjekliste til SEO og få en helt lavpraktisk og konkret to-do-liste til opsætningen af dit næste blogindlæg eller tekstproduktion.

Med skabelonen, sørger du for at komme omkring alle relevante hjørner i forhold til søgemaskineoptimering af din tekst - hvad end det er tekstmæssige detaljer eller tekniske elementer, der skal være på plads.

Download tjekliste

Sørg for at komme hele vejen rundt om de små, tekniske SEO-detaljer

Har du husket alle SEO-kunstens grundregler, når det kommer til dine tekster? Vi giver dig her tjeklisten til alle de små detaljer, så du kommer omkring alle hjørner af SEO’en i dine tekster.

Med tjeklisten dækker vi SEO-kunstens best-practice og grundregler for opsætning af f.eks. blogindlæg. På den måde sikrer du, at du opfylder kravene for maksimal synlighed på Google og ikke mindst en optimal læsevenlighed for dine læsere.

Brug tjeklisten som en rettesnor, når du skriver dit blogindlæg. Men husk, at de samme elementer her i tjeklisten også ofte er integreret i det CMS system du nu engang sidder og arbejder i. F.eks. Yoast-plugin’et til WordPress eller direkte integreret i HubSpot. Med disse funktioner bliver dit blogindlæg helt automatisk gennemlæst for de rigtige SEO-elementer.