Få et samarbejde om Inbound Marketing

Velkommen til vores verden af inbound marketing services. Som eksperter i B2B marketing designer vi skræddersyede marketing strategier, der ændrer, hvordan du tiltrækker og skaber dialog med dine kunder. Vi laver samarbejder omkring marketing, der tilpasses din virksomhed, og som tager udgangspunkt i en inbound tilgang. Scroll ned og læs mere om, hvordan et samarbejde med os kan se ud. 

Book et møde
Alexander-tavle

Hvorfor vælge et samarbejde?

Der kan være mange overvejelser omkring, hvorvidt man skal vælge at samarbejde med et bureau om marketing, selv ansætte en person internt, lave et marketingprojekt eller hyre en freelancer. Det hele afhænger af dit behov og din situation. Her er vores bud på 5 situationer, hvor du bør overveje at samarbejde med en partner.

Book et møde

Hvilke taktikker kan et samarbejde indeholde?

Hvordan er processen?

Når vi starter et samarbejde, så følger vi samme proces. Det er med til at sikre, at vi kommer godt i gang, at I løbende får de rette leverancer, og at samarbejdet hele tiden udvikler din virksomhed.

Onboarding

Først starter vi med en god onboarding af dig som kunde. Vi sørger for, at vi får svar på alle de vigtige spørgsmål om samarbejdet og jer som virksomhed. Derudover møder du det team, du kommer til at samarbejde med. 

Meet and greet
Opsætning

Strategi & analyse

Sammen lægger vi en strategi for samarbejdet. Hvad er målsætningen, hvad skal vi nå, hvilke taktikker skal vi anvende. Det baserer vi typisk på en analyse, hvor vi kigger ned i data samt i jeres tanker og ord. 

Strategi workshop
Projektplan for de næste måneder

Det løbende samarbejde

Vi sørger for at eksekvere på den plan, der er lagt ud fra strategien. Den vil typisk laves med et 6-måneder perspektiv. Hver måned mødes vi og drøfter udviklingen, gennemgår månedsrapporter og afklarer den kommende måneds indsatser

Marketing indsatser
Månedsmøde
Afrapportering

Opfølgning

Hver 6. måned sætter vi os ned og kigger på, om vi har nået vores mål ud fra indsatserne. Vi vurderer, om strategien skal tilpasses, eller om der skal ændres i indsatserne. 

Strategimøde
Tilpasning af indsatser

Leder du efter andre samarbejdsformer?

Vi tilbyder ikke kun samarbejder omkring marketing. Vi kan bl.a. hjælpe dig med

Vil du se mere om vores services & priser?

Download prisguide
morten-michael-skærme

Vores kunders resultater

Værd at vide om et samarbejde

Når du indgår et samarbejde, er der oftest en masse spørgsmål, der har betydning for samarbejdet. Vi har forsøgt at samle de mest almene her, så du allerede nu kan se, om vi er et godt match for din virksomhed. 

Book et møde
Hvor længe binder jeg mig?

Vores bindingsperioder er kun på 1 + løbende måned. Vi arbejder med de kortest mulige bindingsperioder, da vi tror på, at så længe vi skaber værdi, så kan vi fastholde vores samarbejde. Og kan vi ikke længere skabe værdi, så skal i også nemt kunne komme videre. 

Hvem er jeg i dialog med?

Du får tilknyttet en fast projektleder, som du altid kan tage fat i, hvis der er spørgsmål. Projektlederen sikrer, at alle indsatser har fokus på strategien, og er bindeleddet mellem dig og vores team af specialister. 

Hvordan ved jeg, om samarbejdet giver værdi?

I vores samarbejder indtænkes vores marketing techstack. Det betyder, at du kan få en samlet månedsrapport, der kan trække data fra alle de store platforme. Derudover opsætter vi heatmaps og mouse-tracking, så vi kan se, hvordan dine besøgende agerer. 

Hvor ofte er vi i dialog?

Hver måned afholder vi et månedsmøde, hvor vi gennemgår indsatserne fra den forrige måned, resultaterne herfra og indsatserne for den kommende måned. Derudover er vi løbende i dialog om opgaverne, og sætter gerne faste møder op på ugebasis eller hver 14. dag. Vores erfaring er, at vi typisk er i dialog hver uge. 

Er du frisk på at tage et møde om et samarbejde?

Fedt, så lad os få det booket! Vores Inbound strateg og Partner i Itch, Casper, er klar til at tage et møde med dig, når det passer ind i din kalender.

pil til mødemodul2