Få en HubSpot Audit

HubSpot er en stærk og ofte omkostningstungt platform. Men får du det maksimale ud af alle dens forskellige muligheder og enorme potentiale? Med vores HubSpot Audit dykker vi helt ned i dit setup og finder konkrete måder at optimere din HubSpot-platform på.

to-hubspot-eksperter-arbejder-i-hubspot

Hvad er en HubSpot audit?

En HubSpot Audit handler om både at rydde op i din HubSpot-platform og samtidig sikre, at du får det fulde potentiale ud af din løsning. Hvis du har investeret i HubSpot, ved du, hvor mange funktioner der er, og mulighederne med automation-miljøerne er uendelige. Men hvis du ikke arbejder med HubSpot dagligt og bruger tid på træning og udvikling, kan det være svært at identificere alle de optimeringer, du med fordel kan lave.

Vores HubSpot Audit tager udgangspunkt i at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering i Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, Content Hub, CRM og rapporteringsværktøjerne.

Hver hub bliver grundigt evalueret, og vi kommer med konkrete anbefalinger baseret på vores analyse samt erfaring med best practice, så du og dit team effektivt kan nå jeres mål. Vores team vil også komme med forslag til funktioner og hubs, som du bør tilføje eller fjerne fra din HubSpot-løsning for at sikre, at din virksomhed får det optimale udbytte ud af løsningen.

Læs mere om, hvad en HubSpot Audit er, hvornår den giver mening at lave, og hvordan det foregår.

Book et møde
HubSpot-Ecosystem

Vi er hardcore HubSpot-nørder!

Hos Itch er vi HubSpot Platinum Partner, og et af landets skarpeste bureauer inden for HubSpot. Vi har +1000 timers træning og et hav af certificeringer bag os. 

Derudover har vi en af Danmarks eneste HubSpot Certified Trainers, der er med inde over alle HubSpot Audits.

Så der er rigeligt med grunde til at vælge os, når du skal finde frem til det fulde potentiale af din virksomheds HubSpot-løsning.

Itch Marketing Hubspot Platinum Partner

Hvad indeholder en HubSpot Audit?

Marketing Hub

Marketing Hub inkluderer gratis, starter, professionel og enterprise muligheder. I forbindelse med vores HubSpot Audit evaluerer vi alle værktøjer i din Marketing Hub, herunder ads, e-mails, social media, blogs, landing pages, CTA's, forms, campaigns, SEO og marketing automations.

Sales Hub

Sales Hub inkluderer gratis, starter, professionel og enterprise muligheder. I forbindelse med vores HubSpot Audit vil vi evaluere alle værktøjer i din Sales Hub, herunder deals, tasks, documents, meetings, playbooks, pipeline automations, sequences og mere.

Service Hub

Service Hub inkluderer gratis, starter, professionel og enterprise muligheder. I forbindelse med vores HubSpot Audit vil vi evaluere alle værktøjer i din Service Hub, herunder ticketing, ticket pipelines, knowledge base, 1:1 video, NPS surveys, customer experience surveys, customer support surveys, tasks, task automation, playbooks og mere.

Ops Hub

Operations Hub inkluderer gratis, starter, professionel og enterprise muligheder. I forbindelse med vores HubSpot Audit vil vi evaluere alle værktøjer i din Operations Hub, herunder data syncs, programmable automation, webhooks, data quality automation, integrations og duplicates.

Moduler
HubDB
CRM

Content Hub

Content Hub inkluderer starter, professionel og enterprise muligheder. I forbindelse med vores HubSpot Audit vil vi evaluere alle værktøjer i din Content Hub, herunder website pages, landing pages, blog, embeds, knowledge base, customer portal, SEO, hubDB og mere. 

Amazing
Amazing
Amazing

CRM

HubSpot CRM er fundamentet for alt i HubSpot. I forbindelse med vores HubSpot Audit vil vi evaluere alle værktøjer i HubSpot CRM, herunder din contact og company database, properties, duplicate contacts, calculated properties, HubSpot score, conversations inbox, live chat, chat bots, snippets, templates, lists, reporting, and dashboards.

Amazing
Amazing
Amazing

Hvordan ser processen ud ved en HubSpot Audit?

Pris

Hvad koster en HubSpot Audit?

HubSpot er blandt de bedste og mest omfattende CRM-, marketing- og salgsplatforme på markedet. HubSpot kan enormt meget, men det er med til at gøre det komplekst. Og med konstante ændringer i form af nye og forbedrede funktioner kan det være svært at følge med og få det optimale udbytte af løsningen.

Lad os gennemgå din HubSpot-platform, så du er sikker på, du får mest muligt ud af din investering.

Vores HubSpot Audit koster

15.000,- DKK

Hvornår givet det mening, at købe en HubSpot Audit?

Er du klar til at få en HubSpot Audit?

Fedt, så lad os komme i gang! Vores HubSpot Certified Trainer og Partner i Itch, Morten, er klar til at tage et møde med dig, når det passer ind i din kalender.

pil til mødemodul2