Den komplette guide til Sales Enablement for din virksomhed

2 minutters læsning
02. november 2022

Introduktion: Hvorfor du har brug for en Sales Enablement-strategi?

En Sales Enablement-strategi er en vital komponent i enhver virksomheds arbejde med inbound sales, der ønsker at forblive succesfuld. Det er vigtigt for virksomheden at vide, hvad deres kunder ønsker, og hvordan man når dem. På denne måde kan de levere de bedst mulige tjenester og produkter.

Sales Enablement-proces og disposition

Sales Enablement-processen er processen med at bruge værktøjer til at øge effektiviteten af en sælgers evne til at generere omsætning. Det er en proces, der omfatter forskellige trin, der besøges før og efter et salg.

Salgsprocessen starter med en introduktion af produktet eller servicen, efterfulgt af opdagelse og kvalificering af behov, præsentation af løsninger, afslutning af salget og support efter salg. Markedsføringsprocessen starter typisk med forskning om målmarkeder og forbrugere, efterfulgt af en marketingstrategi og et marketingmix, der promoverer produktet eller tjenesten.

Hvad er komponenterne i Sales Enablement?

Sales Enablement bruges til at hjælpe sælgere med at få succes. Det er designet til at uddanne og træne salgsteamet i, hvordan man bruger alle de værktøjer og ressourcer, der er tilgængelige for dem på daglig basis. Et omfattende Sales Enablement-program skal indeholde:

  1. Salgstræning: Denne del af programmet vil fokusere på at lære, hvordan man sælger forskellige produkter, tjenester eller løsninger.
  2. Sales Enablement indhold: Content marketing-strategien vil være fokuseret på at levere relevant indhold, der er skabt specifikt til målgruppen.
  3. Sales Enablement-teknologi: Teknologikomponenten vil bestå af alle de forskellige værktøjer og teknologier, der kan udnyttes af sælgere for at øge deres succesrate og produktivitet – Herunder HubSpot.
  4. Sales Enablement-partnerskaber: For at få et succesfuldt program er det vigtigt for virksomheder at samarbejde med andre organisationer, der leverer komplementære produkter eller tjenester for at give deres kunder ekstra værdi.

Hvad er de bedste fremgangsmåder til at skabe en effektiv Sales Enablement-strategi?

Den bedste måde at udvikle en strategi for Sales Enablement på er først at forstå din virksomheds behov og mål, identificere, hvad du ønsker at opnå, og derefter udvikle en plan for, hvordan du vil nå disse mål.

Der er mange forskellige måder, hvorpå virksomheder kan udvikle deres Sales Enablement-strategi. Den mest populære tilgang er blogging, da det er en nem måde at få information derude i et format, der er let tilgængeligt for potentielle kunder.

Konklusion om at skabe effektiv Sales Enablement og vækste

Sales Enablement er en nøglefaktor i en virksomheds succes. Det kan bruges til at generere større indtjening ved at generere flere kundeemner og lukke handler hurtigere.

Der er mange måder at øge din Sales Enablement-strategi på. Du kan bruge content marketing, social media marketing, e-mail marketing og andre teknikker til at få budskabet ud om dit produkt eller din tjeneste.

For at få mest muligt ud af din Sales Enablement-strategi skal du være kreativ og finde nye måder at generere kundeemner og afslutte flere handler hurtigere på.

cta-box-salgspipline-skabelonen

 

Få besked ved nye artikler