Growth-Driven Design

Ligesom din virksomhed vokser og udvikler sig, så er det også vigtigt, at dit website gør det samme. Growth-Driven Design (GDD) tager udgangspunkt i, at du optimerer dit website ud fra reelle brugerdata, hvilket sikrer, at dit website bedst understøtter din målsætning.

Med Growth-Driven design tager man udgangspunkt i, at man skal kunne lancere et website på kortere tid, og i stedet for anse ens website som værende i udvikling, fremfor at være færdigt, når man lancerer det. Ved at benytte brugerdata sikrer man, at sitet bygges mod ens brugere fremfor ud fra dine egne antagelser.

Vi tilbyder at udvikle dit website ud fra denne tilgang. Det giver en hurtigere, sikrere og mere effektiv proces til webudvikling. 

Book et møde
hexagon-grey-fade-30-procent

Sådan fungerer vores Growth-Driven Design tilgang

web-pages-layers

Vil du vide mere om, hvad vi har udviklet?

Vores team har erfaring fra udviklingen af over +100 websites.
Se et par af vores cases herunder

biogasclean-a-case-website

KUNDECASE #1

Biogasclean søgte et website, der kunne understøtte deres udviklingen fra national virksomhed til en ledende global virksomhed inden for industrien. Med et løft af deres identitet, og udviklingen af et nyt design, kan de nu med stolthed præsentere sig for kunder i hele verden.

comby-website-case

KUNDECASE #2

Comby skulle udvide fra det grønlandske marked og til det danske. Vi hjalp dem med at skabe et stærkt funament i Danmark ved at skabe et website, der fokuserede på at skabe leads og henvendelser.

website-responsiv-eksempel

Hvorfor vælge os til at udvikle dit website?

Vores team har erfaring fra mere end 100 forskellige webprojekter i både WordPress & HubSpot CMS. For os er alle webprojekter unikke, og derfor er vores vigtigste opgave at forstå, hvad kundens forventninger og behov er. Det kan virke banalt, men vores erfaring er, at rigtig mange kun fokuserer på design – og glemmer det der vækster virksomheden – konverteringer og salg.

Med vores tilgang skaber vi et stærkt website, hvor konverteringer, tekst, design, SEO og responsivitet går hånd i hånd. Er du på jagt efter det, så er vi muligvis den rette partner for dig.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dit kommende website?

Med vores tilgang til webudvikling får du et website, der løfter din forretning! Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan udvikle dit næste website. Hent vores prisguide og lær mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Download prisguide