Opret et videnscenter til dine kunder i HubSpot

5 minutters læsning
20. oktober 2023

Bliver der brugt alt for meget tid på at besvare de samme spørgsmål igen og igen i dit Customer Success Team? Ja? Så er det tid til at overveje HubSpot Knowledge Base. Det er ikke kun en hjælp for din kundeserviceafdeling, men det kan også blive en uvurderlig ressource for dine kunder og gøre deres oplevelse med dit brand endnu bedre.

Hvad er HubSpot Knowledge Base?

HubSpot Knowledge Base er en vigtig del af HubSpot's Service Hub, der gør det nemt for virksomheder at oprette en omfattende bunke informationsartikler. Det handler om at skabe en platform, hvor dine kunder selv kan finde svar på deres spørgsmål når som helst, dag eller nat.

Muligheden for "selvhjælp" kan være virkelig værdifuld både for din virksomhed og dine kunder. For din virksomhed kan Knowledge Base skære ned på mængden af opkald og e-mails til kundeservice, så de har tid til de større ting. Og dine kunder? De kan finde svar på deres spørgsmål med det samme, uden at skulle hænge i telefonen eller genindlæse indbakken igen og igen.

Funktionen er så meget mere end bare en FAQ-sektion. Det er et helt system, der hjælper dig med at organisere dit indhold i kategorier og underkategorier, så det bliver nemt for kunderne at finde frem til det svar, de søger. Og så har Knowledge Base nogle rigtig gode SEO-værktøjer, så dit indhold bliver fundet af de rigtige personer på det rigtige tidspunkt.

Med HubSpot Knowledge Base kan du også se, hvordan folk bruger dit indhold. Du kan se, hvilke artikler der klarer sig godt, hvor mange gange de er blevet set og om de faktisk hjælper folk med deres spørgsmål. Den info er guld værd, når du vil forstå dine kunder bedre og gøre din service endnu bedre.

Nysgerrig på, hvordan HubSpot Service Hub virker? Så læs vores guide. 

Du kan også lære mere om HubSpot Knowledge Base hos HubSpot selv.


Reducér behovet for kundeservice

God kundeservice er ikke bare en bonus længere - folk forventer det. Og hvis du ikke leverer varen, kan det skade dit brand.

Med kunder der forventer mere og mere, og presset for at levere hurtig service, kan det blive udfordrende for mange virksomheder. Men her kommer HubSpot Knowledge Base til undsætning.

Selvbetjeningsløsninger gør en forskel

HubSpot Knowledge Base er i bund og grund en selvbetjeningsløsning. Det betyder, at dine kunder hselv kan finde løsninger på deres egne problemer uden at skulle vente utålmodigt på svar fra din kundeserviceafdeling. Hvis du sørger for at gøre forarbejdet godt og sikrer, at dine kunder kan finde svarene på deres spørgsmål i din Knowledge Base, behøver de ikke at vente på et svar via e-mail, chat eller telefon, og det sparer både deres og din tid.

Øg kundetilfredsheden: Selvbetjening er det nye sort

Du kan måske tænke, at selvbetjeningsløsninger som Knowledge Base virker som en dårlig idé, hvor kunden ikke kan få den samme top-service, som hvis de talte med en kundeservicemedarbejder.

Men der er masser af fordele for dine kunder. Mange folk vil faktisk hellere selv finde svar end at skulle kontakte en kundeserviceafdeling. Det giver dem frihed til at finde svaret, når de har tid og lyst uden at være afhængig af åbningstider. Med HubSpot Knowledge Base giver du dem service døgnet rundt, og det øger chancen for, at de finder svar hos dig og ikke hos konkurrenten.

Smart brug af ressourcer

Når du investerer tid og ressourcer i at opbygge en masse hjælpeartikler, bliver det tid og ressourcer sparet i den anden ende. De typiske spørgsmål, der ofte tager en masse tid fra dine medarbejdere, kan nu hurtigt blive fundet af dem, der har brug for dem.  Det giver dine folk tid til de sværere spørgsmål, hvor de virkelig kan gøre en forskel.

 

Sådan bruger du HubSpot Knowledge Base

Det er heldigvis både hurtigt og nemt at komme i gang med at bruge HubSpot Knowledge Base. Den intuitive brugerflade gør det nemt at oprette og administrere artikler, så du beøver ikke at være en teknisk haj for at komme i gang. Her er nogle features, du bør ser nærmere på:

1. Lav nye artikler

HubSpot Knowledge Base har et brugervenligt redigeringsværktøj, så det er let som en leg at oprette nye artikler. Inkludér billeder, videoer og links for at gøre din indhold endnu mere engagerende og informativt.

2. Søg og du skal finde

HubSpot Knowledge Base har en genial søgefunktion, der gør det let for folk at finde det, de leder efter. Søgefunktionen indekserer automatisk alt dit indhold og kan endda foreslå relevante artikler, mens folk taster deres søgeord ind.

3. SEO-venlig

HubSpot Knowledge Base er designet til at blive fundet på Google og alle de andre søgemaskiner på det rigtige tidspunkt. Du kan nemt tilføje søgeord og metabeskrivelser til artiklerne, så de bliver set af endnu flere.

4. Gør den til din egen

Du kan nemt ændre udseendet på din Knowledge Base direkte i HubSpot, så den matcher dit brand. Skift alt fra farveskemaer til skrifttyper, så dine kunder ikke er i tvivl om, at det er lige præcis din virksomhed, der leverer alle de gode svar.

Der findes mange flere grund til at investere i HubSpot. Vil du vide hvilke?

 

Funktioner, der gør HubSpot Knowledge Base uundværlig

Brugerfeedback

En virkelig fed detalje ved Knowledge Base er, at folk kan give feedback. I slutningen af hver artikel kan de vurdere, om det var lige det svar, de ledte efteræ Så kan du lynhurtigt finde ud af, om du rammer plet med dine artikler, eller om der skal rettes til her og der.

Integreret kontaktformular

Hvad sker der, hvis der er nogen, der ikke finder svar på deres spørgsmål? Jamen, så sender HubSpot dem bare videre til en tilpasset kontaktformular. Så kan du være sikker på, at folk altid ender med at få svar fra dig. Og så kan de indsendte spørgsmål jo også være din inspiration til nye artikler, du kan tilføje til biblioteket.

Chatbot-integration

HubSpot Knowledge Base er fuldt integreret med HubSpot's Chatbot. Folk kan nemt søge i dine artikler direkte fra chatten, uden at skulle klikke rundt. Det giver en meget mere strømlinet og intuitiv brugeroplevelse.

International virksomhed? No problemo!

HubSpot Knowledge Base understøtter selvfølgelig flere sprog, så det er nemt at nå ud til hele verden. Oversæt dine artikler, så alle dine kunder kan få hjælp på deres eget sprog.

Data, data, data

HubSpot Knowledge Base sørger også for at indsamle alle de vigtige data om brugeradfærd. For eksempel de mest besøgte artikler og feedback på, om indholddet faldt i brugernes smag. Data, der kan hjælpe dig med at forstå, hvilke emner der er vigtigst for dine kunder, så du kan tilpasse din Knowledge Base efter deres behov.

Alle disse (og mange flere) funktioner gør HubSpot Knowledge Base til en must-have for alle de virksomheder, der gerne vil booste deres kundeservice og give deres kunder den perfekte oplevelse.

Er du med på vognen?

Sidder du her på falderebet og har spørgsmål til Knowledge Base eller HubSpot som helhed? Så må du vildt gerne kontakte os!

cta-box-hvorfor-bruge-hubspot

 

Få besked ved nye artikler