Itch Marketing bliver certificeret HubSpot Gold Solutions Partner

Clara Ginnerup
skrevet af Clara Ginnerup
2 minutters læsning
26. maj 2020

*Update – vi kunne i februar 2021 tage endnu et spring op – denne gang til platinum.

Vi har gået og gemt på en hemmelighed, og nu kan vi ikke længere holde på den… Itch Marketing er nu HUBSPOT GOLD PARTNER!

Og vi kan ikke få armene ned! Det betyder, at HubSpot anerkender vores arbejde med inbound marketing og salg, og at vores arbejde lever op til de høje standarder, HubSpot har sat for deres partnere.

Det er et skulderklap og blåstempling af vores ekspertise inden for HubSpot, som vi er utrolig stolte af. Ved at levere stærke inbound løsninger gennem HubSpot, for vores kunder, har vi på vores korte levetid opnået Gold Partner status. Det betyder at udvikler os, og vi bevæger os i den rigtige retning.

Hvorfor fejre at vi er blevet gold HubSpot partner?

Det digitale landskab favner efterhånden meget bredt, der er mange der gerne vil ses og høres, og nye metoder afprøves hele tiden. Hos Itch har vi fra dag ét troet på, at inbound marketing er vejen frem – og det gør vi stadig. Vi ønsker at fremme marketing og salg med udgangspunkt i kunderejsen og modtagerens behov.

HubSpot er meget brugervenligt for virksomheder at integrere, men som HubSpot Partner skal vi leve op til bestemte krav og forventninger. Og vi er kommet gennem endnu et nåleøje hos HubSpot og er blevet Gold Partner.

Til dig der ikke kender til HubSpot (Så er det på tide at tjekke det ud), så er HubSpot markedets førende inbound marketing- og salgsplatform, som hjælper virksomheder med at tiltrække, konvertere og tilfredsstille kunder. HubSpots succes skyldes en kombination af smarte værktøjer, der gør arbejdet med lead generering nemmere, automatiserer dit marketing og salg samt giver dig analyser med dybe indsigter. Og så er HubSpot som sagt virkelig brugervenligt. Hvis du ikke har overvejet at benytte platformen, kan du komme i gang med en gratis version og se hvor effektivt det er.

 

Hvad betyder vores nye status for dig?

Udover det flotte banner, vi nu kan prale af, betyder Gold status hos HubSpot, at vi ved, hvad vi snakker om, når vi ønsker at bruge inbound marketing som strategi.

Som Gold Partner betyder det, at vi får adgang til den nyeste viden hurtigere. Med mere viden end før kan vi altså hjælpe dig endnu bedre. Og med vores rygsæk fyldt af forskellige HubSpot certificeringer (Og endnu flere at bygge på) sikrer vi, at vi leverer den nyeste viden og mest brugbare hjælp til dig, så du får mest muligt ud af HubSpot, og kan optimere din inbound marketing strategi.

Alt i alt er det en blåstempling af vores fremgang og indsats med HubSpot – som afspejles i det arbejde, vi dagligt leverer for vores kunder.

Web_Blog_CTA

 

Få besked ved nye artikler