Vælg det bedste gratis CRM-system

Kristoffer Vindum
2 minutters læsning
26. maj 2023

Er du på jagt efter et gratis CRM-system, der kan styrke din virksomheds kundehåndtering, uden at det koster dig en formue? Så er du kommet til det rette sted!

Når man skal vælge CRM, findes der en lang række platforme som Salesforce, Pipedrive, Zendesk, Drip, Zoho og ikke mindst HubSpot. Systemerne kan noget forskelligt ikke ligger i mange prisklasser. Har du dog kun brug for et gratis CRM til at håndtere dine kunder, bør du kigge mod HubSpot, der desuden har muligheder for marketing automation, automatisering af salg og kundeservice i betalte versioner.

I denne blog vil vi kigge nærmere på det, vi mener, er det bedste gratis CRM-system - nemlig HubSpot. Og hvorfor det er et fantastisk valg for virksomheder, der ønsker overblik over kunderne og sigter mod vækst.

HubSpot CRM: En gratis skattekiste af kundefokuserede funktioner

HubSpot er en ægte perle i CRM-verdenen, og det er ikke uden grund. Med en brugervenlig platform og et væld af integrationsmuligheder tilbyder HubSpot et gratis CRM-system, der gør det nemt at administrere. Her er det dog vigtigt at nævne, at selve HubSpot CRM er gratis, men at automatiseringsmuligheder, email marketing og mange andre elementer kræver en betalt HubSpot-løsning.

Men hvorfor vælge HubSpot frem for andre CRM-løsninger? Her er 4 grunde:

1. HubSpot er brugervenligt:

HubSpot CRM er kendt for sin enkelthed og brugervenlighed. Med en intuitiv brugerflade og lettilgængelige funktioner er det nemt at navigere i systemet og holde styr på dine kontakter, virksomheder og aktiviteter.

2. Gode integrationsmuligheder:

HubSpot CRM integrerer problemfrit med en lang række tredjepartsapplikationer og andre HubSpot-værktøjer, såsom HubSpot Marketing Hub og HubSpot Sales Hub. Det gør det let at samle alle dine kundedata ét sted - i ét CRM - og skabe en mere sammenhængende og effektiv kundeoplevelse.

3. Skalerbart CRM:

HubSpot CRM er skalerbart. Det betyder, at det dit produkt kan udvides sammen med din virksomhed. Du kan starte gratis - og opgradere, når du får behov for endnu flere funktioner og værktøjer.

4. Ressourcer og support:

HubSpot tilbyder et omfattende bibliotek af ressourcer, vejledninger og uddannelsesmaterialer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit CRM-system. Derudover er der et hjælpsomt supportteam klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle problemer undervejs.

HubSpot er et både simpelt og omfattende gratis CRM

Når det kommer til gratis CRM-systemer, skiller HubSpot sig ud som en stjerne på himlen. Med sin brugervenlighed, integrationsmuligheder og skalerbarhed er HubSpot et fantastisk valg for virksomheder, der ønsker at vækste ved at forbedre deres kunderelationer.

Et godt CRM-system er nøglen til at opbygge stærke og langvarige kunderelationer. Med HubSpot CRM har du et gratis CRM-system, der er let at bruge, men samtidig rummer omfattende muligheder.

Få 25 grunde til, at du bør bruge HubSpot tilsendt

Hvis du er nysgerrig på HubSpot, har vi samlet 5 gode HubSpot-argumenter til henholdsvis ledelsen, salgsafdelingen, marketing, kundeservice og IT.

Du kan finde dem i vores e-bog "Hvorfor skal min virksomhed bruge HubSpot?":

cta-box-hvorfor-bruge-hubspot

 

Få besked ved nye artikler