Hvad er det bedste software til NPS?

4 minutters læsning
19. juni 2023
Har du nogensinde hørt om NPS, og hvad det kan gøre for at styrke din virksomhed? Hvis ikke, så er du kommet til det helt rette sted!
 
I dette indlæg vil jeg kort forklare, hvad NPS er, hvorfor det er så essentielt for din forretning, og hvordan du kan bruge det med hjælp fra nogle af de bedste softwares på markedet. Du kommer til at blive introduceret til HubSpot, Delighted, Medallia, Checkmarket, og SurveyMonkey, så du kan finde den, der passer bedst til din virksomheds behov.
 

I denne blog vil du blive klogere på:

Medallia: Skræddersyet kundetilfredshedsmåling
 

NPS: En hurtig introduktion

NPS står for Net Promoter Score. Det er et anerkendt og effektivt målesystem, der lader dig undersøge dine kunders loyalitet og tilfredshed med din virksomhed og identificere potentielle ambassadører og kritikere af dit brand.

Net Promoter Score er en enkel og struktureret tilgang til at måle kunders loyalitet baseret på deres svar på et enkelt spørgsmål: "På en skala fra 0-10, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale vores virksomhed/produkt/tjeneste til en ven eller kollega?" Svarene opdeles i tre kategorier: promotorer, passive og kritikere.

Promotorer er kunder, der svarer med 9 eller 10 og er dine mest loyale og engagerede ambassadører. De anbefaler aktivt dit brand til andre og bidrager til vækst og succes. Passiv kunder, der svarer med 7 eller 8, er tilfredse, men ikke nødvendigvis loyale eller engagerede. Kritikere er kunder, der svarer med 0-6, og de er utilfredse og potentielle risici for din virksomhed.

Den endelige Net Promoter Score beregnes ved at trække procentdelen af kritikere fra procentdelen af promotorer. Resultatet er et enkelt tal, der spænder fra -100 til +100, og det giver dig en indikation af kundernes samlede tilfredshed med dit brand. Jo højere NPS, desto bedre.

Hvorfor er NPS så vigtigt? Fordi det giver dig en kvantitativ metode til at måle og spore kundetilfredshed over tid. Ved at bruge NPS kan du identificere trends og mønstre, der kan hjælpe dig med at træffe strategiske beslutninger om kundeforhold og forbedre din virksomheds succes.

NPS-software er blevet udviklet specifikt til at hjælpe virksomheder med at indsamle, analysere og handle på NPS-data. Disse værktøjer gør det muligt for dig at automatisere processen og få realtidsfeedback fra kunderne. NPS-software kan generere rapporter, der viser dig din NPS over tid, identificerer specifikke segmenter med høje eller lave scores og endda hjælpe dig med at oprette automatiserede opfølgningsprocesser for at forbedre kundeoplevelsen.

Men nok om, hvad Net Promoter Score er for nu. Lad os rette spotlyset mod fem stærke NPS-softwares på markedet, så du kan komme tættere på et valg af den perfekte løsning til din virksomhed.

 

HubSpot: All-in-one kundetilfredshedsplatform

HubSpot er meget mere end "blot" et marketingværktøj; det er en all-in-one platform, der også håndterer NPS tracking. Med HubSpot kan du nemt indsamle og analysere NPS-data og få detaljerede rapporter om din virksomheds præstation.

Det unikke ved HubSpot er, at det tillader dig at integrere din NPS tracking med dine andre marketingaktiviteter, såsom e-mail marketing, CRM og social media management. Dette betyder, at du ikke blot kan spore din NPS, men også forstå, hvordan det påvirker din samlede marketingindsats.

Hvis du leder efter en software, der tilbyder en helhedsorienteret tilgang til kundetilfredshed og marketing, er HubSpot en fremragende løsning.

Der er rigtig mange muligheder for at optimere din service med HubSpot Service Hub, og få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden. Læs mere i vores guide her.

Delighted: Nem og forenklet NPS Score-analyse

Delighted er designet til at gøre det nemt for virksomheder at måle og analysere deres Net Promoter Score. Det har en brugervenlig grænseflade og leverer letforståelige rapporter, hvilket gør det til et fremragende valg, hvis du måske ikke har så meget erfaring med NPS tracking endnu.

Derudover kan Delighted automatisk følge op på kundesvar og udtrække nøgleindsigter, der hjælper dig med at forstå, hvad der driver din score. Hvis du værdsætter enkelthed og strømlinet design, kan Delighted være et ideelt valg for din virksomhed.

 
 

Medallia: Skræddersyet kundetilfredshedsmåling

Medallia er kendt for sin fleksibilitet og tilpasningsegenskaber. Her får du mulighed for at skræddersy din NPS-undersøgelse, så den passer perfekt til dine behov. Det er altså et af markedets mest fleksible NPS-værktøjer.
 
Medallia har også avancerede analysemuligheder, der giver dig mulighed for at dykke dybt ned i dine data og hente indsigter, der kan guide din virksomheds beslutningstagning. Uanset om du vil spore kundetilfredshed over flere kanaler, segmenter eller lokationer, giver Medallia dig mulighed for det.

Checkmarket: Specifik til NPS tracking

Checkmarket er en software, der specifikt er designet til NPS tracking. Hvis din virksomhed er stærkt fokuseret på kundetilfredshed, kan Checkmarket være det ideelle værktøj for jer. Det er enkelt, effektivt og let at bruge. En unik funktion ved Checkmarket er dens automatiserede feedback-loop, der hjælper virksomheder med at reagere hurtigt på kundeinput og dermed forbedre deres Net Promoter Score. Derudover tilbyder Checkmarket detaljeret analyse og rapportering, som hjælper med at fortolke dine resultater og giver input til potentielle strategiforbedringer.

Tag et kig på Checkmarkets eget survey-værktøj


SurveyMonkey: Alsidigt og skalérbart NPS Score-værktøj

Udover at være en udbredt løsning til mange forskellige typer undersøgelser, tilbyder SurveyMonkey også en robust NPS tracking-funktion. Med SurveyMonkey kan du nemt designe, implementere og analysere NPS-undersøgelser.

Dens stærkeste salgspunkt er måske dens skalerbarhed - uanset om du er en lille startup eller en stor organisation, kan SurveyMonkey vokse med dine behov. Funktioner som tilpasning af undersøgelser, dybdegående analyser og muligheden for at integrere med andre applikationer gør SurveyMonkey til et solidt værktøj i dit NPS tracking-arsenal.

SurveyMonkey har skrevet en spændende blog omkring begrebet NPS, som du kan læse her


Vælg den rigtige Net Promoter Score software til din virksomhed

I sidste ende er det dine specifikke behov, der bestemmer, hvilket NPS software, der er det bedste til din virksomhed. 

HubSpot er et fremragende all-in-one værktøj, Delighted tilbyder simplicitet, Medallia er perfekt til tilpasning, Checkmarket er særligt designet til NPS tracking, og SurveyMonkey er alsidigt og skalérbart.

Det er ikke meningen, du lige nu skal være klar til at træffe en beslutning om, hvilket værktøj I skal bruge i din virksomhed. Men du har forhåbentlig fået en fornemmelse af, hvad de forskellige softwares kan hjælpe dig med, og om én eller flere af dem vil være relevante for dig at kigge nærmere på

Husk, Net Promoter Score er mere end bare et tal. Det er en refleksion af din kunders tilfredshed og loyalitet. Ved at vælge det rigtige værktøj til at måle og forbedre din NPS, kan du hjælpe din virksomhed med at vokse o beholde dine kunders hjerter.. 

Hvis du har behov for sparring omkring valg af NPS-system, så tøv ikke med at kontakte os!

Web_Blog_CTA

 

Få besked ved nye artikler