Skru op for din content marketing: HubSpot lancerer Content Hub

Morten Staal
skrevet af Morten Staal
6 minutters læsning
08. april 2024
Skru op for din content marketing: HubSpot lancerer Content Hub
11:25

HubSpot Content Hub løfter content marketing til nye højder med AI

Har du svært ved at finde tiden til både at håndtere oprettelse, styring og markedsføring af indhold på tværs af forskellige platforme? Det kan jeg levende sætte mig ind i. Derfor er jeg også ret så begejstret over, at HubSpot har annonceret lanceringen af den helt nye HubSpot Content Hub!

Tidligere kendt som CMS Hub (og bygget på det samme stærke fundament) er Content Hub en effektiv, centraliseret løsning til alt dit webindhold. Det betyder optimering af webdesign og arbejdsprocesser, nem oprettelse af indhold og levering af skræddersyede oplevelser til hver eneste kunde - alt sammen samlet på én platform.

Lyder det godt? Så læs med videre.

Hvis du er én af dem, der lærer bedst, når du får det serveret visuelt, så tag et kig på denne video. De dygtige folk hos det britiske hubspot-bureau Blend B2B har nemlig været hurtigt ude og lavet en rigtig fin video, hvor de gennemgår de forskellige funktioner og værktøjer, der kommer sammen med lanceringen af Content Hub:

 

Hvad er de mest almindelige udfordringer for kommunikations- og marketingmedarbejdere?

Før vi tager et hovedspring ned i Content Hub sammen, så lad mig lige starte med at fremhæve nogle af de udfordringer, som mange kommunikations- og marketingfolk står overfor i deres arbejde.

For få timer i døgnet

En af de største udfordringer for mange kommunikations- og marketingfolk er manglen på tid. Sammen med nye platforme, medier og muligheder kommer der også flere og flere opgaver, der skal løses på den samme tid. Og det kan give både svedige håndflader og grå hår at skulle følge med arbejdsmængden.

Usammenhængende arbejdsprocesser

At håndtere indhold på tværs af flere platforme kan være udfordrende. Når du skal uploade indhold til én platform, planlægge SoMe-opslag på en anden og spore analyser i en tredje, kan det skabe usammenhængende og rodede arbejdsgange, der spiser af din værdifulde tid.

Contentplanen skrider

Det kan være en udfordring for mange at overholde en konsekvent plan for oprettelse af indhold. At jonglere med forskellige platforme og værktøjer kan gøre det vanskeligt at planlægge, oprette og udgive indhold regelmæssigt. Manglen på konsistens kan føre til tabte muligheder for at engagere din målgruppe.

Personaliseringsoverload

Dine kunder ønsker skræddersyede oplevelser gennem hele deres købsrejse. Men det kan være en udfordring at levere indhold, der rammer præcist hos de forskellige segmenter, hvis du ikke har de rette redskaber til rådighed.

SEO'en bliver glemt i farten

Synlighed på søgemaskinerne er helt centralt, når der skal drives organisk trafik ind på websitet, og målgruppen skal nås. Men det kan hurtigt blive glemt eller nedprioriteret, når det går hurtigt - i sær hvis dit CMS ikke gør det nemt for dig. De har brug for et CMS, der tilbyder SEO-venlige funktioner, som meta-tags, der kan tilpasses, URL-strukturer og nem integration med analyseværktøjer.

Heldigvis er HubSpot Content Hub designet præcist til at tackle udfordringerne (og mange flere), samtidig med at fordelene ved CMS Hub er de samme, som vi allerede kender og elsker. Lad os så tage det hovedspring ned i den nye Hub!

Introduktion til Content Hub

HubSpot Content Hub er det seneste skud på stammen hos HubSpot - en alt-i-én platform, der er designet til at optimere dine arbejdsprocesser, sikre ensartet indholdsoprettelse og -publicering på nettet, skræddersy dine kunders oplevelser og forenkle din indholdsadministration.

Content Hub er en evolution af dét, vi indtil nu har kendt som CMS Hub. Hvis du allerede er bekendt med CMS Hub, kommer du altså til at møde et velkendt og intuitivt interface gavmildt drysset med fordelene i den solide samling nye funktioner specifikt designet til at tackle de udfordringer, jeg berørte lige før.

 

Content Hub is an all-in-one, AI-powered content marketing software that helps marketers create and manage content that fuels the entire customer journey.
hubspot ikon
HubSpot

 

Sådan gør Content Hub dit content marketing game endnu stærkere:

  • Centraliseret kontrolcenter: Vink farvel til at jonglere mellem forskellige platforme. Med Content Hub får du ét centralt sted til alle dine indholdsbehov. Administrér blogs, podcasts, videoer, sociale medier og meget mere - alt sammen fra én brugervenlig platform. Det skærer gevaldigt ned på spildt tid på at skifte mellem forskellige platforme og forenkler samarbejdet mellem content creators og marketingteams.
  • Boost din produktionshastighed: Med Content Hub kan du nemt og effektivt skabe kvalitetsindhold på rekordtid. Brug de indbyggede AI-værktøjer som AI Content Assistant til at generere spændende emneidéer, brainstorme outlines og få forslag til relevante nøgleord. Dette optimerer hele processen med at skabe indhold og giver dig mulighed for at fokusere på at skabe engagerende og informativt materiale til din målgruppe.
  • Easy-peasy personalisering: At levere skræddersyede indholdsoplevelser behøver ikke længere være en fjern drøm. Med Content Hub's Smart Content-værktøjer kan du nemt tilpasse indholdet baseret på besøgendes adfærd, demografi og interesser. Det sikrer, at dit publikum ser det indhold, der bedst matcher deres behov, øger engagement og driver konverteringer på en smidig måde.
  • Smidig indholdsadministration: Med Content Hub får du adgang til et effektivt indholdsstyringssystem, der gør det enkelt at opbevare, organisere og genbruge din eksisterende indhold. Slip for besværet med manuel tilpasning af indhold til forskellige kanaler: Med Content Hub kan du nemt optimere dit indhold til forskellige formater og platforme, så du sikrer maksimal rækkevidde og indtryk.

Hvis du stadig er i gang med at læse, så kan du garanteret se lige så meget potentiale i Content Hub, som vi kan her hos Itch. Så lad os se lidt nærmere på de konkrete funktioner, der er med til at gøre punkterne ovenfor mulige.

 

Nøglefunktionerne i Content Hub

AI Blog Post Generator

Blogværktøjet er perfekt til at lave fængende blogindlæg. Det giver dig forslag til relevante emner, genererer outlines og kan endda assistere dig i selve skriveprocessen. Med bare en overordnet idé eller nøgleord kan AI'en hjælpe dig med at udvikle et omfattende og engagerende blogindlæg.

HubSpot-blog-writer-generating-paragraphs

 

AI Image Generator

Visuelle elementer af høj kvalitet er afgørende for at tiltrække opmærksomhed og øge engagementet. Med billedfunktionen i din AI-assistent behøver du ikke længere bekymre dig om dyre stockfotos eller grafiske designere. Bare beskriv det ønskede billede, og lad AI'en generere højkvalitets visuelle elementer, der passer perfekt til dit indhold og tilføjer et professionelt touch til dine blogindlæg og andre marketingmaterialer.

 

Blog Post Narration

Blog Post Narration-værktøjet lader dig lynhurtigt forvandle dit blogindlæg til lydformat, der kan embeddes på blogindlægget. Det betyder, du nemt og enkelt kan genbruge dit blogindhold i et lettilgængeligt lydformat, der kan tilgås på farten. 

Du kan skræddersy tonen og stemmen, der bliver brugt i fortællingen, så de matcher dit brand perfekt.

blog narration hubspot

 

AI Content Remix

Lad ikke dit værdifulde indhold samle støv. Funktionen AI Content Remix hjælper dig med at give nyt liv til eksisterende indhold og maksimere dets potentiale. Det betyder. du nemt kan genbruge indhold til forskellige formater, såsom social medieopslag, videoscripts, podcasts eller e-mail nyhedsbreve.

Content-remix

 

AI Website Generator

HubSpot AI Website Generator giver dig mulighed for nemt at skabe et skræddersyet website ved at svare på spørgsmål om din virksomhed. Når du har angivet dine behov og præferencer, vil AI-generatoren oprette et website, som du kan tilpasse efter behov. Denne funktion er perfekt for små virksomheder eller startups, der ønsker at etablere eller forbedre deres online tilstedeværelse.

AI-website-builder

Content embed

Mange virksomheder har WordPress-sites, der mangler fleksibilitet og brugervenlighed for at levere behagelige indholdsoplevelser, men at migrere eller genopbygge et website kan være både overvældende og dyrt. Men HubSpots content embeds tilbyder en løsning på udfordringerne.

Med content embeds kan du oprette og tilpasse dit indhold i HubSpot og sømløst integrere det på dit WordPress-site uden kodning eller designekspertise. Med dynamiske indholdsblokke og en række moduler kan du nemt udnytte HubSpots mange muligheder for at producere indhold direkte på dit WordPress-site.

content-embed

Brand Voice

Skab en gennemgående og genkendelig brandstemme med "Brand Voice"-funktionen på tværs af alt dit indhold. Dette værktøj giver dig mulighed for at definere din brands tone, stil og personlighed, hvilket garanterer, at alt indhold afspejler din unikke identitet og ræsonnerer med din målgruppe på en meningsfuld måde.

Pt. er Brand Voice kun tilgængeligt på engelsk for social-, e-mail- blog- og SMS-indhold.

brand-voice

 

Podcast

Med Podcast-funktionen i HubSpot får du mulighed for at skabe og dele dine egne podcasts direkte fra platformen. Du kan nemt distribuere dine episoder til populære streamingtjenester som Apple Podcasts og Spotify. Når du opretter et nyt podcastafsnit i HubSpot, kan du enten uploade dine egne optagede lydfiler eller lade AI'en generere lyd til dig.

podcast-content-hub

 

Memberships

Memberships lader dig tilbyde eksklusivt indhold på gatede sektioner af dit website. På den måde kan du oprette gatede blogs, gatede biblioteker og skræddersyede portaler, hvilket opfordrer til brugerregistrering og fremmer dybere målgruppeengagement.

Memberships

 

Multi-language Management

Multi-language Management fokuserer specifikt på at håndtere kompleksiteten af flersprogede websites. Denne funktion gør det muligt for dig at:

  • Skabe og administrere forskellige websiteversioner for forskellige sprog. Dette sikrer, at dit website imødekommer hvert lands specifikke kulturelle nuancer og brugerpræferencer.
  • Optimere website-navigation og brugeroplevelse for flersprogede besøgende. Dette inkluderer styring af menuer, CTA'er og andre websiteelementer for at skabe en sømløs og intuitiv brugeroplevelse uanset deres foretrukne sprog.
  • Effektivt håndtere indholdsoversættelser. Udnyt integrerede oversættelsestjenester eller brug Content Hub's indbyggede oversættelsesværktøjer (ikke tilgængelige i brugerdefinerede blogmoduler og brugerdefinerede sidemoduler) for at strømline oversættelsesprocessen. Den avancerede AI-teknologi sørger for naturlige oversættelser, hvor der er helt styr på de sproglige nuancer.
translate-current-content-AI

 

Hvad så nu?

Listen med fede funktioner og vilde værktøjer i Content Hub er lang, og for størstedelen af virksomheder vil det være en investering, der hurtigt betaler sig selv hjem i sparede timer og ressourcer. Hvis du gerne vil dykke mere ned i mulighederne og finde ud af, om det er noget for dig, kan du læse mere hos HubSpot.

Alternativt er du også meget velkommen til at tage fat i os. Hos Itch er vi specialister i HubSpot og hjælper til daglig virksomheder med at komme godt i gang og få det fulde potentiale ud af deres løsninger. Så udnyt muligheden for et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke nærmere om, hvordan Content Hub kan revolutionere din virksomhed.

 

cta-boks-marketingplan-2024

 

Få besked ved nye artikler