Book et møde

Vælg det rigtige CRM-system til din forretning

Skal du til at undersøge og vælge et CRM-system eller en marketing automation-platform til virksomheden? Så brug vores evalueringsskema til at sikre dig, at du kommer omkring alle aspekter og elementer, der er relevant for lige netop din virksomhed.

Vi har gjort det nemt for dig at vurdere og træffe valget af en ny platform med vores evalueringsskema - hvad end formålet er som CRM-system, til marketing automation, til salg eller til jeres supportafdelingen

I skemaet har vi samlet de vigtigste og mest forretningskritiske faktorer, som du bør være opmærksom på, når du skal evaluere en ny platform til virksomheden.

Download skema

Brug vores evalueringsskema og vælg den platform, der passer bedst til jeres forretning

I skal til at digitalisere jeres forretning eller skifte CRM-system fra, hvad der svarer fra Skoda til en Ferrari. I har prøvet jer frem med enten et alt for tungt CRM-system eller et alt for basic marketing automation system. Nu er det tid til at opgradere til et system, der passer til jeres behov.

Men med en sådan opgradering kommer der en masse tilvalg og fravalg. Vi har samlet de vigtigste punkter, som skal med i jeres overvejelser.

Brug vores evalueringsskema til at lave en gennemarbejdet vurdering for hver af de platforme, som I har i kikkerten.

Det er en god idé at udfylde skemaet så meget som muligt inden I booker en demo af hver platform, så I ved præcis, hvilke funktioner, muligheder, svagheder og udfordringer I kan spørge ind til.