Book et møde

E-bog: Kickstart din leadgenering med disse nemme tips

Med denne e-bog får du den nemmeste introduktion til hvordan du kommer i gang med at skabe leads. Vi forklarer dig om indgangsvinklen og giver dig know-how til at skabe en leadgenereringsmaskine. Vi lærer dig at skabe leads der giver værdi – ikke bare de ligegyldige. 

Content (Inbound) Marketing generer 3x så mange leads som traditionel (outbound) marketing – og koster 62% mindre.

I e-bogen får du:

Download din e-bog her

Styrk din leadgenerering og opnå bedre salgsmøder

Der er leads, vi kan bruge. Og så er der leads, vi overhovedet ikke kan bruge. Med vores e-bog hjælper vi dig med at skabe flere brugbare leads.

Du kender det. Vi bliver ringet op af et ukendt nummer. Efter kort overvejelse tager man den, og ens frygt bliver bekræftet. “Det er Alex fra CallMedia, jeg vil høre om du kender …” Det er vist de færreste, der ikke har prøvet at blive forstyrret af en sælger via telefon eller mail. Og hvor ofte har dette kold canvas-salg egentlig virket på dig?

Med inbound marketing skifter vi med Itch Marketing fokus fra direkte salg til at tiltrække, oplyse, konvertere og i sidste ende fornøje vores målgruppe med relevant og præcist målrettet indhold. Tiltrækningen af leads er fundamental for, at vi kan markedsføre vores ydelser.