Itch_Logo-1
Karriere

Er du vores nye inbound marketing praktikant?

Vi søger en praktikant med stor interesse i kommunikation & inbound marketing, der kan hjælpe os med at producere content, ads og fede løsninger for vores kunder. 

Vil du prøve kræfter med inbound marketing og content creation?

Hos Itch Marketing søger vi en kommunikationspraktikant, der brænder for at arbejde med content og digital marketing. Vi søger en stærk kandidat, der vil prøve kræfter med inbound marketing, og være en del af et ungt bureau med en moderne tilgang til kommunikation.

Inbound + content = Itch Marketing

Itch er et nyt fremadstormende kommunikationsbureau med fokus på inbound & content marketing. Inbound marketing er fremtiden for marketing og en kæmpe fordel at stifte bekendtskab med. Med implementeringen af HubSpot, verdens største inbound marketing-platform, får du den perfekte indgang til denne tilgang. Vi søger en praktikant til at varetage opgaver indenfor bl.a. content creation, e-mail marketing, annoncering på sociale medier og projekthåndtering

Fra strategi til praksis

Du får højt til loftet og ansvar for en stor del af vores inbound sales tilgang. Fra den overordnede strategi til den konkrete udarbejdelse af indhold, der henvender sig til målgruppen. Du får blandt andet ansvar for:

  • Content Marketing: Udviklingen af nye blogs og content planning

  • E-mail marketing: Opsætning og udsendelse af e-mail kampagner, der skaber resultater

  • Inbound Marketing: SEO & annoncering, leadgenereringstrategi og analyse af kunderejse. 

  • Sociale medier: Opsætningen af annoncer på sociale medier og udviklingen af indhold hertil

 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et start-up miljø med masser af ansvar og udfordringer. Du vil få en stor andel i det produkt, der udvikles, og derfor vil du kunne sætte dit eget aftryk på udviklingen.

Du får frie tøjler til at bringe dine idéer i spil – samtidig med, at du får masser af oplæring i de nyeste digitale marketing trends og taktikker.

Kunne du forestille dig at arbejde i bureau-branchen, er vi dit oplagte valg.

 

Hvad forventer vi?

Du skal være en go-getter og en initiativrig person, der trives i start-up-miljøet. Du skal have en lyst til at lære og modet til at stå med ansvar.

Vi søger en praktikant med en relevant kommunikations- eller marketingsuddannelse.

 

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Casper Bjerg på casper@itchmarketing.dk eller +45 22 12 22 47.

Vi indkalder kandidater løbende. Vi skræddersyer længden af praktikken til dit behov. Send din ansøgning vedlagt CV og anbefalinger til casper@itchmarketing.dk.

Om Itch Marketing

Søg stillingen nu

Send din ansøgning til casper@itchmarketing.dk eller ring på +45 22 12 22 47 for mere info.