Book et møde

Skabelon: Sådan laver du en buyer persona

Med buyer persona-skabelonen ved hånden får du konkrete værktøjer og viden, der hjælper dig med at lave buyer personaer, du rent faktisk kommer til at bruge.

Brug buyer persona-skabelonen til at gøre dit arbejde med marketing lettere, og sørg for, at du skaber det rette indhold til din målgruppe.

I guiden får du:

personaer-klippet-480x131-1

Download guide og skabelon i én

Identificér din ideelle kunde med buyer persona-skabelonen

Før du begynder at overveje, hvilke marketingaktiviteteter og -indsatser du skal sætte skub i, er det nødvendigt, at du forstår din kunder og har et tydeligt billede af, hvem du kommunikerer til.

Du har måske allerede en idé om, hvem dine kunder er. Men bygger det på antagelser eller på reelle kundedata? Hvis du gerne rent faktisk vil vide, hvem du skal tiltrække med din kommunikation, bør du lave en buyer persona - eller flere - til din virksomhed.

Din persona er central for din kommunikation, og derfor er det alfa omega at du har en – og at den er opdateret til den situation, din virksomhed befinder sig i lige nu. Har du en god persona, kan du nemlig være helt skarp på, hvordan, hvornår og med hvilke elementer du skal ramme din kunde.

Har din virksomhed endnu ikke en buyer persona, eller er det lang tid siden, at personanen er blevet tilpasset? Så bare rolig! Med vores skabelon kan du gå direkte i krig med arbejdet.

Bliv klogere på blandt andet: