ChatSpot.ai og Content Assistant vil forandre vores måde at arbejde på

2 minutters læsning
10. marts 2023

Hvis der er noget, der har fyldt meget det sidste stykke tid, så er det den nye dreng i AI-klassen, nemlig ChatGPT fra OpenAI. Den blev søsat i slut november 2022 og i januar 2023 krydsede de 100-millioner-brugere-milepælen. En fuldstændig vanvittig rejse!

Det kæmpe potentiale, der bliver tappet ind i med ChatGPT og brugen af kunstig intelligens, bliver nu grebet af HubSpot, der ser deres snit til at skabe deres egen ChatUX – muligheden for at kombinere en naturligt sprog-chatbrugerflade med software, for eksempel et CRM som HubSpot.

Og nu har HubSpot meldt ud, at de lancerer to sindssygt spændende værktøjer i henholdsvis private beta- og public alpha-versioner. Byd varmt velkommen til Content Assistant og ChatSpot.ai!

 

Få hjælp til teksterne med Content Assistant

Der er ingen tvivl om, at content spiller en enorm rolle, når der skal skabes besøgende, leads og omsætning. Men det tager også tid at skabe kvalitetsindhold til alle dine kanaler. Indhold, der taler ind i din målgruppes behov, samtidig med at det er tro mod din brandidentitet.

Måske du allerede har prøvet ChatGPT og været imponeret over resultaterne, ligesom os andre. Så bare vent til, du prøver HubSpots nye AI Content Assistant! Den bruger GPT-modellen til at hjælpe med at idégenerere, skabe og dele indhold, samtidig med at den er fuldt integreret med HubSpots produkter og funktioner. Derfor kan du nemt jonglere mellem selv at skrive løs og få skabt AI-indhold til blogposts, landingsider, e-mails og meget mere. Så ikke længere noget med at stirre sig blind på en blank side!

Bare for at komme med et par tænkte eksempler kan ChatSpot.ai hjælpe dig med at:

 • Lave en liste med blogpost-idéer til en serie omhandlende sproglige virkemidler i marketing
 • Lave en indholdsoversigt til en blogpost om brugen af CTA-placeringer på websites
 • Skrive et afsnit om, hvorfor tegnsætning har en stor betydning for skrivestilen
 • Skrive et nyhedsbrev, hvor du vil sælge pladser til dit SEO-kursus.

Det er da for vildt!

 

 

Få opgaverne klaret hurtigere med ChatSpot.ai

ChatSpot.ai er en samtale-CRM-bot, der kan have en seriøst positiv indvirkning på din produktivitet i salgs-, marketing- eller serviceafdelingen. Den er en smuk blanding af HubSpot, ChatGPT, DALL•E 2 og Google Docs. Botten bliver forbundet med HubSpot, og så kan du med chat- eller endda talebaserede kommandoer udføre alle de ting, du allerede klarer i HubSpot, bare endnu hurtigere og med meget færre klik, end hvis du skulle klare det manuelt.

ChatSpot.ai kan hjælpe dig med at

 • Oprette nye kontakter
 • Lave udkast på e-mails til en kontakt (Skriv en opfølgningsmail til Kunde Kundesen, og bekræft tidspunkt for næste møde”)
 • Finde informationer fra CRM’et hurtigt frem til dig (“Hvilke 5 sælgere solgte for mest i Q4 2022?”)
 • Skabe billeder baseret på stikord (“Generér et billede af en grøn bikube”)
 • Lave skræddersyede rapporter (“Vis vores salgspipeline, antal lukkede aftaler og vores forventede salg denne måned sammenlignet med samme måned sidste år”)
 • Finde nye kundeemner (“Find HR-virksomheder med mere end 20 ansatte i Jylland”)
 • Og meget, meget mere.

 

 

De to værktøjer er stadig i testfasen, men der er ingen tvivl om, de kommer til at ændre den måde, vi arbejder på. Lad os komme i gang med smart work i stedet for hard work, samtidig med at vi kommer endnu tættere på vores kunder.

For dælen, vi glæder os!

Få besked ved nye artikler