Få en komplet B2B inbound marketing kampagne

Vi har lavet et rammeværktøj til at lave inbound marketing kampagner. Inbound kampagnen samler dine marketingindsatser til at arbejde fælles mod ét mål: At skabe leads, der løbende modnes og bliver til kunder.

Vores inbound kampagne er en stærk motor, der består af et stykke content til hver del af salgstragten: Awareness-, Consideration- og Decision-fasen. Med alt det du behøver dertil af email flows, blogindlæg og betalt annoncering. Du får kort sagt en samlet løsning, der sikrer relevant trafik og at salgsklare leads. 

Vil du vide mere?

Book et møde
lead-nurturing-hexagon-lilla

Alt du har brug for at sætte gang i din inbound kampagne

Itch_Blog_InboundTjekliste2-1024x768-2

Vi ved, at du får mest værdi, hvis du har content til hver fase af kunderejsen. Du skal besvare alle spørgsmål i kunderejsen og opbygge en løbende pipeline af salgsklare leads

usp-itch-er-proaktive

Decision-fasen

Vores kampagne sikrer, at du besvarer alle salgs-afgørende spørgsmål i forbindelse med en købsbesluting ved hjælp af f.eks. sammenligninger af produkter og ydelser, kunde cases og webinarer.

usp-icon-projektledere

Consideration-fasen

Vær sikker på, at dine leads også overvejer din løsning til deres udfordring. I kampagnen bruger vi ofte beregnere eller andre content offers, der hjælper med at finde den rette løsning.

usp-icon-succes

Awareness-fasen

Du skal også være tilstede tidligt i kunderejsen - længe før der er behov for at træffe en købsbeslutning. Disse leads skal løbende bearbejdes med email flows, der sikrer, at du kommer med i overvejelserne.

Har du brug for hjælp til at starte din første inbound kampagne?

Med os får du hjælp til både den operationelle opsætning af kampagnen og det strategiske fundament. Vi binder alt din marketing sammen med HubSpot, så du får en automatiseret løsning, der let håndterer dine kommende leads eller salg

Vi afholder en workshop med dig og sammen finder vi frem til de rette content offers, blogindlæg og emails, der sikrer, at du får indsamlet relevante leads og derefter gør dem købsklar.

Download prisguide