HubSpot Sales Hub onboarding

Vil du have det fulde potentiale ud af HubSpot Sales? HubSpot sales kan hjælpe dig med at spare tid og automatisere din salgsprocesser med en masse funktioner optimeret mod jeres salgsafdeling.

Hvis du vil have den fulde effekt ud af din HubSpot Sales Hub, kræver det at salgsstrategien understøtter HubSpot. Derfor fokuserer vores onboarding tilgang på begge dele. Book et møde og hør mere om vores tilgang og erfaring.

Book et møde
sales-hub-onboarding-hexagon-lilla

Hos os får du en inbound salgsstrategi designet til at udnytte funktionerne i HubSpot Sales Hub

Der er ingen grund til at investere i HubSpot Sales Hub, hvis din virksomhed ikke er gearet til at arbejde med inbound sales. Derfor inkluderer vores implementeringsproces udviklingen af en ny strategi til jeres salgsteam. Ved at bygge en strategi omkring inbound sales og HubSpot får i fuld værdi ud af værktøjet samt en moderne og effektiv tilgang til salg.

sales-hub-strategy-hubspot-logo-work-station

Step 1.

Vi hjælper dig med en HubSpot Sales Hub strategi på 30 dage, som inkluderer:

Step 2.

Herefter opsættes HubSpot sales så det smelter sammen med jeres salgsteam og den nye strategi

Den nye strategi skal smeltes sammen med HubSpot, så vi sikrer, at dit team bruger de rette værktøjer. Dermed vil i få fuld effekt af HubSpot og styrke jeres salg. Vores team hjælper over de næste 30 dage bl.a. med:

At opsætte HubSpot CRM

At opsætte HubSpot Sales

Hvorfor vælge os til at kickstarte din start med HubSpot Sales?

sales-hub-onboarding-sales-dashborad-laptop

Vi har onboardet mange virksomheder i HubSpot Sales Hub, og har som et af de eneste danske bureauer erfaring med både Starter, Pro & Enterprise.

Vi har gennem vores erfaring lært, at inbound sales og HubSpot er ligeså meget en filosofi som et system. Derfor går strategi & onboarding hånd i hånd i vores tilgang – og netop derfor lykkedes vores kunder med at skifte til HubSpot.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig igang med HubSpot Sales Hub?

HubSpot benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med HubSpot Sales? Se vores prisguide. 

Download prisguide