HubSpot Service Hub onboarding

Der er større forventninger til kundeservice end nogensinde. Alle undersøgelser peger samme sted hen – virksomheder med en stærk kundeservice vækster! HubSpot Service Hub er udviklet for at give et værktøjer, der skaber loyale og glade kunder. 

HubSpot Service Hub giver dig funktionerne der behøves for at højne din kundefastholdelse og skabe glade og tilfredse kunder.  Dine kunder får nemt ved at komme i kontakt med dig, du får et simpelt overblik over kundesager samt flere oplagte metoder til måling af kundetilfredshed. Vil du vide mere?

Book et møde
service-hub-onboarding-hexagon-lilla

Få succes ved at kombinere Service Hub og en stærk strategi

HubSpot Service Hub er et af markedets stærkeste værktøjer, når du arbejder med kundeservice. Du vælger måske HubSpot, fordi du vil kunne måle på konkrete mål eller øge din forståelse af dine kunders udfordringer via dataindsamling. Det kan også være behov for et system til håndtering af kundehenvendelser, en FAQ-platform, en fælles supportindbakke, bedre supportrapportering og meget mere. 

Ved at kombinere din HubSpot onboarding med en understøttende strategi sikrer du fuld effekt af din investering.  

kombinere-service-hub-og-en-stræk-strategi

Vi hjælper dig med en strategi, der gennemgår:

Vores HubSpot Service Hub inkluderer bl.a.:

Hvorfor skal vi være din partner i onboarding af HubSpot Service Hub?

service-hub-onboarding-knowlege-base-under-service-on-laptop

Vi har stor erfaring med HubSpot Service Hub, og ved hvad der fungerer, og ikke fungerer. Vi tager højde for de rette behov, så dit service team får en god og tilfredsstillende oplevelse med HubSpot.

Der er mange muligheder med HubSpot Service Hub, og behovene er altid meget forskellige. Vi sikrer, at dit setup passer til din virksomhed, og fokuserer på, at i får opsat de rette funktioner i HubSpot. 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig igang med HubSpot Service Hub?

HubSpot er det hurtigst voksende inbound system – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Download vores prisguide og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med HubSpot Service Hub, og hvad det koster. 

Download prisguide