E-mail marketing

E-mail marketing er et stærkt værktøj for virksomheder med mange leads, der opfordrer dine følgere til at engagere sig med dit indhold. E-mail marketing er et stærkt værktøj til at gøre dine leads til kunder ved at arbejde med automatiserede kampagner, nyhedsbreve, differentieret indhold og meget mere. Vi hjælper dig med en intelligent data-dreven tilgang. 

Vil du vide mere?

Book et møde
email-marketing-hexagon-lilla

Styrk relationer & øg dit salg ved at skabe automatiserede e-mails, der gør dine leads til potentielle kunder.

Sådan hjælper vi

salg-inbound-methodology-stages.png-1

Med samarbejdet er Master vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system og vi kan måle på hvad, der virker og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."
mia-debel.jpg
Mia Debel

Digital marketing manager
Master Danmark A/S

email-marketing-on-laptop

Derfor skal du vælge os som partner til din email marketing

Vi har stor erfaring med førende e-mail marketing softwares så som HubSpot, ActiveCampaign, Mailchimp & Klaviyo.

Vi fokuserer på at lave en strategi for din e-mail marketing fremfor blot at sende det ugentlige eller månedlige nyhedsbrev. 

Du kan få hjælp til at opbygge e-mail marketing lister og kampagner, der inkluderer smart data, så du får de mest optimale resultater. 

Få hjælp til at automatisere din e-mail marketing nu

E-mail marketing går hånd i hånd med inbound marketing, som en af de vigtigste taktikker. Inbound tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Download vores prisguide og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Download prisguide