SEO

Få flere besøgende med en bedre placering på Google 

At blive fundet på Google med godt indhold er altafgørende for din trafik. Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering), også bedre kendt som SEO, er din vej til online synlighed. Øg din organisk søgetrafik med højere søge rangeringer, forbedre synligheden og styrk website performance.

SEO er under konstant forandring og vil du sikre at dit indhold bliver på side 1 på Google, skal du hele tiden udvikle og forbedre dit indhold. 

Book et møde
seo-hexagon-lilla

Vores tilgang til SEO

Vi hjælper dig med at finde de rette søgeord, opnå bedre rangeringer og binde det sammen med flere leads og øget salg i sidste ende. 

Sammen finder vi ud af, hvilke indsatser der skal til, for at du får bedre resultater med din SEO-indsats.

Vi ved, at man skal være taktisk i sit arbejde med SEO. Derfor er vi også realistiske om, at vi sammen med dig, skal finde og prioritere de rette søgeord ud fra dine ambitioner. 

Læs nedenunder hvordan, vi konkret kan arbejde med SEO. 

 

få-flere-relevante-besøgende-med-det-rette-søgeord
seo-opslagstavle

Sådan hjælper vi dig med SEO

  • Søgeords- og SEO-analyse
  • SEO strategi
  • Forbedring af dit websites tekniske SEO
  • Udvikling af søgeordsoptimeret content – eks. blogs, vidensartikler, pillar pages
  • Optimering af eksisterende content på dit website
  • Måling og analyse af brugeradfærd på dit website
  • Konverteringsoptimering

Alle SEO-projekter er forskellige. Vi vil anbefale at afholde et møde, så vi sammen finder frem til netop de behov, der passer til dig og din virksomhed.

Sæt gang i SEO nu

Kombinationen af SEO & inbound marketing gør en kæmpe forskel! Med et fokus, der kombinerer content & teknisk SEO, vil du rykke hurtigt frem i søgeordsplaceringerne. Vil du vide mere om dine muligheder? Download vores prisguide og bliv klogere. 

Download prisguide