Google Ads & SEM

Få mere trafik, og vækst ved at blive fundet på Google på de rette søgeord - med øjeblikkelig virkning!

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter din virksomhed, dine ydelser eller dine produkter på Google. Google Ads og Search Engine Marketing (SEM) kan hjælpe til mere salg, flere downloads eller øget kontakt til dine kunder.

Opnå en topplacering på de helt rigtige søgeord, hvor du kommer foran konkurrenterne og får trafik med det samme fra de helt rigtige besøgende på det rette tidspunkt. 

Book et møde
hexagon-grey-fade-30-procent

Hjælp dine kunder med at finde dig, og få dine ydelser i toppen af Googles søgemaskine.

Google Ads
google-ads-sem-laptop

Få mere salg med den rette strategi for annoncering

Ved at fastlægge dine mål kan vi fokusere på at udvælge de rette annoncetyper, der understøtter dem optimalt. Om du skal have søgeordsannoncer, display-annoncer, retargeting eller noget helt fjerde, kan være svært at finde frem til på egen hånd. Med en forståelse for dine mål lægger vi en strategi, så de rette indsatser vælges.

Med et månedligt Google Ads-abonnement hos os forbedrer vi hele tiden dine resultater med den viden, vi indsamler gennem analyse og rapportering.

Vi kan hjælpe dig med Google Ads & SEM

Google Ads er et stærkt værktøj, der lader dig skabe resultater med det samme. Vi hjælper dig med at identificere de rigtige annoncetyper og sørger for, du bliver vist på de rette søgninger. Download vores prisguide, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Download prisguide