Google Ads & SEM

Få mere trafik og vækst ved at blive fundet på Google på de rette søgeord - med øjeblikkelig virkning!

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter din virksomhed eller dine produkter på Google. Google Ads og Search Engine Marketing (SEM) kan hjælpe med mere salg, flere downloads eller øget kontakt til dine kunder.

Opnå en topplacering, og få trafik med det samme, fra de helt rigtige besøgende på det rette tidspunkt. Sørg for at blive fundet på de helt rigtige søgeord og kom foran konkurrenterne.

Book et møde
google-ads-sem-hexagon-lilla

Hjælp dine kunder med at finde dig og få dine ydelser i toppen af googles søgemaskine.

Google Ads
google-ads-sem-laptop

Få mere salg med den rette strategi for annoncering

Ved at fastlægge dine mål, kan vi fokusere på at udvælge de rette annoncetyper, der understøtter dine mål. Om du skal have søgeordsannoncer, display-annoncer, retargeting eller noget helt 4. kan være svært at finde frem til. Med en forståelse for dine mål, lægger vi en strategi, så de rette indsatser vælges.

Med et månedlig Google Ads abonnement hos os, forbedrer vi hele tiden dine resultater med den viden vi indsamler gennem analyse og rapportering.

Vi kan hjælpe dig med Google Ads & SEM

Google Ads er et stærkt værktøj til at skabe resultater med det samme. Vi hjælper dig med at finde de rigtige annoncetyper, og blive vist på de rette søgninger. Download vores prisguide og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Download prisguide