Kickstart din digitalisering med tilskudsmidler fra SMV:Digital

Skal digitalisering på agendaen i din virksomhed?

SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Hos Itch Marketing er vi godkendte rådgivere hos SMV:Digital, hvilket betyder, du kan søge om tilskudsmidler og bruge os som din rådgivningspartner i forbindelse med projektet. Det kan f.eks. være til rådgivning omkring valg af nyt CRM- eller CMS-system eller assistance til et potentialeafklaringsforløb. Mulighederne er mange.

SMV Digital hero

Hvad kan jeg bruge et tilskud fra SMV:Digital til?

Som ansøger til SMV:Digital kan du søge om tilskud til rådgivning, implementering og teknisk integration af ny teknologi, så du får det, der passer bedst muligt til dine behov.

SMV:Digital har både "basispuljer" og "tematiske puljer", f.eks.:

  • Implementering af ny teknologi
  • Udnyttelse af data
  • Digital sikkerhed
  • Digital omstilling
  • E-handel
  • Automatisering

Vi anbefaler derfor, at du holder løbende øje med deres puljer og er klar til at søge, når der er én, der passer til ambitionerne for din virksomhed.

Helt konkret kan ønsket om at få mere ud af din virksomhed via digitale muligheder inkludere:

Alexander-tavle
kulturdag-moedelokale-slides-tegne-paa-glas-vaeg_3

Sådan søger du SMV:Digital i 2024

For at søge SMV:Digital skal du gå til SMV:Digitals website og hente skabelonen til forberedelse af din ansøgning. Herinde vil du også kunne finde et overblik over alle tidsfrister og deadlines for de forskellige tilskudspuljer.

Du kan også deltage i et af deres infowebinarer og høre mere om tilskudsordningen.

Hvis du har brug for idéer til, hvad du kan søge til inden for digital marketing, er du altid velkommen til at tage fat i os.

 

Få hjælp til digital rådgivning, planlægning og implementering af erfarne SMV:Digital-rådgivere

Vil du have hjælp til at finde ud af, hvordan vi sammen kan styrke jeres digitale omstilling? Som SMV:Digital-rådgiver hjælper jeg dig gerne med at finde frem til, hvor vi med tilskud fra SMV:Digital kan sætte ind og skabe vækst i din virksomhed.

Kontakt mig direkte - eller book et møde herunder.

morten-protraet-billede-groen-baggrund

Morten Staal

Partner & Senior Inbound Manager