Book et møde

Gratis analyse

Udnyt HubSpots fulde potentiale!

Vi tilbyder alle HubSpot-brugere en spændende mulighed:

Uanset om du eller din organisation er ny i HubSpot-verdenen, eller om du er en erfaren bruger, der elsker at nørde i platformen, så tilbyder vi et helt gratis HubSpot-sundhedstjek og gennemgang af din platform.

Lad en af vores HubSpot-eksperter gennemgå din portal, så du kan udnytte potentialet optimalt - helt gratis! Alt efter dine behov kan vi se nærmere på tabte leads eller give dig inspiration, tips og tricks til, hvordan du optimerer din platform, så du får mest muligt ud af den. Du modtager selvfølgelig en sammenfattende rapport med resultaterne, så du har et klart overblik over, hvor det giver mening at sætte ind.
 
Måske får du ikke de resultater, du leder efter, og kan ikke finde ud af hvorfor? Måske er du ny på platformen og har brug for vejledning for at forbedre din produktivitet eller ROI? Eller du vil måske bare have et andet sæt øjne på for at kontrollere, om alt kører problemfrit?
 
Under alle omstændigheder kan vi hjælpe dig. En af vores eksperter vil tilknyttes din portal for at overvåge præstationerne og give dig anbefalinger til, hvordan du optimerer dine salgs- og marketingresultater og får et større afkast fra din investering i HubSpot.

Udfyld formularen

Lad os høre fra dig. Udfyld formularen til højre, så vi kan vurdere dit nuværende HubSpot setup. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du beslutter et tidspunkt

Når vi har hørt fra dig, sender vi dig et link til vores mødebooking, hvor du kan booke den dato og det tidspunkt, der passer dig bedst til en gennemgang af forbedringsmulighederne i din HubSpot-portal.

Vi præsenterer analysen for dig

It's showtime! Vi præsenterer forbedringerne for dig og finder frem til de muligheder, du har for at optimere din HubSpot-portal. 

Få din HubSpot-sundhedsanalyse og gennemgang nu!

Udnyt det fulde potentiale i din HubSpot-løsning

Er du i tvivl om, du når det fulde potentiale af din HubSpot-portal, eller har du spørgsmål til, hvordan du bedst udnytter din HubSpot-løsning?

Bestil en HubSpot-gennemgang, og vær sikker på, du bruger de vigtigste funktionaliteter i portalen.

Vi underskriver naturligvis en fortrolighedserklæring før gennemgangen. 

Vi gennemgår blandt andet:

  • Analyse af din portal
  • Rapport af din udnyttelse af HubSpot
  • Rapport over din brug af alle de hubs, du måtte have tilknyttet i din portal
  • Det potentielle du måtte misse ud på, ved ikke at udnytte alle funktioner eller hubs i HubSpot - målt op mod det, der giver mening for din forretning

Undgå at spilde tid på manuelle processer

I HubSpot kan du opsætte automation workflows, der styrker din marketing automation og dine salgsprocesser.

Sørg for, at alle dine leads bliver håndteret af salg med automatiske workflows. Tildel de rigtige ejere, og giv dem notifikationer, når et lead er brandvarmt.

Send timet og tilrettelagte e-mails til dine leads, når de besøger vigtige sider på dit website, såsom produktsider, prissider eller demosider.

Sørg for en god onboarding af nye kunder. Hjælp dem med at lære dit produkt at kende med introduktions-flows og tilfredshedsundersøgelser. Bare den første e-mail, de modtager, ikke er en faktura.

HubSpot