Book et møde

Gratis analyse

Udnyt HubSpot’s fulde potentiale!

Vi tilbyder alle HubSpot-brugere en spændende mulighed!

Uanset om du eller din organisation er ny i HubSpot-verdenen, eller om du er en erfaren bruger, der elsker og nørder i platformen, så tilbyder vi et helt gratis HubSpot sundhedstjek samt gennemgang.

Hver måned kan du få en times tid fra vores team af HubSpot-eksperter, der gennemgår din portal og ser efter tabte leads, giver inspiration, tips og tricks til, hvordan du optimerer og får mest muligt ud af din platform. Du modtager derefter en sammenfattende rapport med resultaterne.
 
Måske får du ikke de resultater, du leder efter, og kan ikke finde ud af hvorfor? Måske er du ny på platformen og har brug for noget vejledning for at forbedre din produktivitet eller ROI. Eller du vil måske bare have et andet sæt øjne på for at kontrollere, om alt kører problemfrit?
 
Under alle omstændigheder kan Itch Marketing hjælpe dig. En af vores eksperter vil tilknyttes din portal for at overvåge præstationerne og give dig anbefalinger til, hvordan du optimerer dine salgs- og marketingresultater og får et større afkast fra din investering i HubSpot!

Udfyld formularen

Lad os høre fra dig. Udfyld formularen til højre så vi kan vurdere dit nuværende HubSpot setup. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du beslutter et tidspunkt

Når vi har hørt fra dig, sender vi dig et link til vores mødebooking, hvor du kan booke den dato og det tidspunkt, der passer dig bedst til en gennemgang af forbedringerne til din HubSpot portal.

Vi præsenterer analysen for dig

It's showtime! Vi præsenterer forbedringerne for dig, og finder frem til de muligheder, du har for at optimere din HubSpot portal. 

Få din HubSpot sundhedsanalyse og gennemgang nu!

Udnyt det fulde potentiale i din HubSpot løsning

Er du i tvivl om, du udnytter det fulde potentiale af din HubSpot-portal, eller har du spørgsmål til, hvordan du bedst udnytter din HubSpot-løsning?

Bestil en HubSpot gennemgang og sørg for, at du du bruger de vigtigste funktionaliteter i portalen.

Vi underskriver naturligvis en fortrolighedserklæring før gennemgangen. 

Vi gennemgår blandt andet:

  • Gennemgående analyse af din portal
  • Rapport af din udnyttelse af HubSpot
  • Gennemgang af din produktivitet i salg
  • Website analyse
  • Social media gennemgang
  • E-mail marketing gennemgang
  • Generel gennemgang af dine marketing kampagner

Undgå at spilde tid på manuelle processer

I HubSpot kan du opsætte automation workflows, der styrker din marketing automation og som styrker dine salgsprocesser.

Sørg for, at alle dine leads bliver håndteret af salg med automatiske workflows. Tildel de rigtige ejere og giv notifikationer, når et lead er brandvarmt.

Send timet og tilrettelagte mails til dine leads, når de besøger vigtige sider på dit website, såsom produktsider, prissider eller demosider.

Sørg for en god onboarding af nye kunder. Hjælp dem med at lære dit produkt at kende med introduktions-flows og tilfredshedsundersøgelser. Bare den første mail de modtager ikke er en faktura.

HubSpot