Om Itch Marketing

Itch Marketing blev grundlagt af Morten Staal og Casper Bjerg i 2018, da de så et behov i markedet for et bureau, der fokuserede på inbound marketing og inbound sales. Siden den lille to-personers virksomhed med store ambitioner så dagens lys, er det gået hurtigt.

I dag er vi Platinum Partners hos HubSpot, vi har et væld af forskellige kunder i alle størrelser, og vores team af inbound-specialister vokser støt. Det skyldes primært vores smartere måde at tænke marketing på, det store fokus på det gode, tætte samarbejde med vores kunder og ikke mindst de flotte resultater, vi hjælper dem med at skabe.

Book et møde
om-os-hexagon-purple
usp-itch-er-proaktive

Du får proaktivitet

Vi tager ikke blot stilling til dine indledende udfordringer og ønsker. I tæt samarbejde med dig tager vi udgangspunkt i hele din situation, udfordrer status quo, tænker marketing i nye, smartere baner og finder den helt rigtige retning for dig. Måske finder vi frem til spændende tiltag, du aldrig selv havde overvejet.

usp-icon-resultatorienteret

Du får resultater

Vi lover ikke guld og grønne skove baseret på gisninger og forhåbninger. Til gengæld sætter vi fokus på i fællesskab at opsætte realistiske mål og KPI’er, som vi sætter alt ind for at opnå for dig. Og du vil altid få konkrete tal på, hvor godt indsatserne fungerer, så de løbende kan tilrettes og gøres endnu bedre.

usp-icon-projektledere

Du får projektledelse

Vi sætter altid fokus på både produktionen og planlægningen. Du kan derfor være sikker på altid at kunne holde overblikket, ligegyldigt hvor stort et projekt, vi sætter gang i sammen. Tydelige, gennemskuelige projektplaner sikrer den overordnede gennemsigtighed for dig, så vi sammen sikrer, der tages højde for alt.

usp-icon-tilgængelige

Du får tilgængelighed

Jo mere vi kommunikerer med hinanden, jo bedre forstår vi din forretning og dine behov. Derfor anser vi også den gode dialog for at være grundessensen i vores samarbejde med dig. Af samme grund kan du også altid tage fat i os, hvis du har spørgsmål, idéer eller udfordringer, der skal løses.

usp-icon-succes

Du får HubSpot-eksperter

HubSpot er en helt central del af vores virksomhed, og vi er Platinum Partners og eksperter i softwarens mange muligheder. For dig betyder det, du får de bedst tænkelige betingelser for at tiltrække relevante leads, skabe salg og få værdifulde ambassadører blandt dine kunder. Alt sammen gjort muligt med HubSpot CMS-systemet.

usp-icon-viden

Du får den nyeste viden

Når du samarbejder med os, får du adgang til nyeste viden og tendenser inden for digital markedsføring og salg, som vi altid holder os opdateret på. Du får et særligt sammensat team af specialister, der med deres specifikke kompetencer skaber de bedst mulige løsninger, der matcher din virksomhed og dine ambitioner.

Nogle af de mange virksomheder, vi hjælper med at vækste

Vores tilgang

  Det starter med forståelse

Hele fundamentet for det gode samarbejde bygger på forståelse. Forståelse af din virksomhed, dine udfordringer, dine behov og dine ambitioner. Derfor vil det også være her, vi starter med dig, så vi kan opbygge de optimale betingelser for at give dig den bedste rådgivning og efterfølgende eksekvering.

Når du vælger at benytte specialister i HubSpot, herunder inbound marketing og inbound sales, får du ideel mulighed for at skabe værdi på tværs af hele din målgruppes købsrejse; fra den spæde interesse og over til køb og loyalitet. Det kan lade sig gøre fordi, vi arbejder aktivt med aktiviteter i alle købsrejsens faser.

Formålet med inbound marketing og inbound sales er at nedbryde den væg, der ofte er rejst mellem Salg og Marketing på grund af silotænkning. Når det sker, bliver der skabt værdifulde synergier i din virksomhed, hvor Marketing får en vital, understøttende rolle i salgsprocessen, og alle tiltag kan omregnes til kroner og øre.

itch-gruppebillede

   Skræddersyede løsninger

Vi er eksperter i dét, vi laver, og vi har stor fokus på altid at holde os opdaterede på de nyeste trends og udviklinger inden for digital marketing og salg - med særlig fokus på HubSpot, som vi er Platinum Partners med. Det betyder, du får en samarbejdspartner, der er klar til at udnytte det store potentiale, der er i digital markedsføring og samtidig vejlede dig i junglen af digitale muligheder, udfordringer og faldgruber. Vi går op i at tænke i nye baner, når det kommer til din markedsføring, og du vil opleve, din marketing bliver smartere ment på den måde, at du bliver mere effektiv uden at skulle bruge flere ressourcer.

Du kan forvente en personlig tilgang til kommunikation og marketing og en gennemgående høj service, hvor vores samarbejde bliver skræddersyet efter dine interesser og behov. Du får fuld transparens, og al data er ejet af dig selv, så du ikke risikerer at stå med håret i postkassen, hvis du en dag vælger at skifte leverandør eller selv klare aktiviteterne in-house.

Vi er her for at hjælpe dig mod succes. I fællesskab sætter vi realistiske mål og arbejder mod at nå dem sammen. Vi tror på værdien af vores samarbejde og ved, vi sammen kan skabe bæredygtige, succesfulde resultater.

itch-konto-hubspot-miljoebillede

Styrk dit digitale setup

Er du klar til at finde ud af præcis, hvordan inbound marketing og inbound sales kan være med til at skabe de bedste vækstbetingelser for din virksomhed med håndgribelige tiltag på alle dine digitale kanaler?

Mød teamet

Bliv en del af Itch Marketing

Vil du være en af vores dygtige specialister? Læs mere om dine muligheder for at blive en del af Team Itch.

Itch Insights

Hold dig opdateret på det nyeste inden for inbound

HubSpot Lifecycle stages: Sådan bruger du dem
HubSpot Lifecycle Stages på laptop

HubSpot Lifecycle stages: Sådan bruger du dem

14. juli 2022 5 min read
Hvad er leadscoring?
Lead scoring på computer

Hvad er leadscoring?

11. juli 2022 5 min read
HubSpot CMS: Sådan kommer du i gang
HubSpot CMS på Macbook

HubSpot CMS: Sådan kommer du i gang

01. juni 2022 3 min read