HubSpot er blandt de bedste CMS systemer i 2021

Casper Bjerg
skrevet af Casper Bjerg
3 minutters læsning
10. november 2021

HubSpot Content Management Software (herefter nævnt CMS) er blandt verdens førende CMS-systemer. I hvert fald hvis du spørger mere end 2.500 uafhængige brugere på G2.com. Disse brugere arbejder i alt fra store til små virksomheder og kommer fra forskellige stillinger og interesse. Fælles er de dog om at rangere HubSpot på højde med WordPress og Pantheon. For god ordens skyld, så bruges CMS-systemer til at udarbejde og modificere digitalt indhold/content til hjemmesider.

Hvad er G2.com? Står du og skal vælge nyt CMS-system til din hjemmeside, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Søger du ekspertanalyser, er svarene ofte baseret på enkeltpersoners subjektive holdninger, og spørger du udbydernes hjemmesider, er de alle verdens bedste.

På G2.com kan brugere, uafhængigt af hinanden, dele deres erfaring med forskellig forretningsmæssig software, så du som ny bruger kan undgå faldgrupper og dårlige systemer.

Her kan du læse opgørelsen af CMS-systemer på G2.com

Grafisk præsentation af CMS systemers rangering 2021

Hvorfor vælge HubSpot?

Længere nede på siden kan du se de forskellige punkter, som HubSpot scorer højt på. I bund og grund er deres brugere glade for systemet og giver det en samlet tilfredshedsscore på 99%. Det scorer bl.a. højt ved at være et system som er let at bruge, sætte op og administrere, samt at HubSpot som virksomhed yder god support, og er nemme at gøre forretning med.

Hvad er HubSpot, og hvad kan du bruge det til? Bliv meget klogere ved at læse vores guide.

Brugerne fremhæver HubSpots styrke ved at være et af de stærkeste inbound marketing redskaber på markedet. Det giver dig alle redskaberne, du skal bruge til at få din inbound strategi koblet på et automatiseret CRM-system, og er under konstant forbedring. Desuden bliver både HubSpots gode community og læringsbank fremhævet som gode steder at finde svar på dine spørgsmål, og få styrket inbound kompetencerne i din virksomhed.

Du kan også læse vores 5 fordele ved at bruge HubSpot gratis CRM system her

HubSpot CMS tilfredshedsscoreHubSpot CMS content rating

HubSpot CMS design rating

HubSpot CMS platform rating

 

Web_Blog_CTA

 

Få besked ved nye artikler